Rondleidingen Antwerpen

Shophoppen met een styliste, een Havenrondleiding of een Architectuur Tour, Antwerpen is natuurlijk bij uitstek geschikt voor de leukste en meest boeiende rondleidingen. Ga mee met onze professionele gidsen en ontdek Antwerpen eens op geheel andere wijze. Al onze rondleidingen zijn zowel voor grote als kleinere groepen te boeken, geheel op maat en exact zoals u het wilt. Een goed alternatief voor een bedrijfsuitje met collega’s of een ontdekkingsreis met de hele familie. Bekijk al onze rondleidingen door Antwerpen en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Tramrit door Antwerpen
Bij Antwerpen Excursies boek je de leukste tramrit door Antwerpen! Leuk om elk groepsuitje of bedrijfsuitje in Antwerpen te beginnen! In een authentieke trolleybus rij je langs de bekendste plekken en bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de rit wordt alles aan jullie uitgelegd aan de hand van audiofragmenten. Bovendien kan je onderweg gewoon even uitstappen om later de rit weer te voltooien.  
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Snoepjeswandeling in Antwerpen
Bij Antwerpen Excursies organiseer je het lekkerste groepsuitje van dit moment! Samen met een culinaire expert trekken jullie door het centrum om de lekkerste Vlaamse bolleke's, bonbons en andere specialiteiten te proeven. Als je dan toch samen met vrienden of collega's vanaf de Grote Markt de lokale specialiteiten van Antwerpen wilt ontdekken, doe het dan vooral smakelijk. Al deze Vlaamse specialiteiten worden uiteraard voorzien van passend commentaar en uitleg zodat je ook weet waar het vandaan komt het en wat er allemaal in zit!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Antwerpen
Wanneer de dagen korten lijken te worden, het weer kouder en de sneeuw langzaam valt, dan wordt het tijd voor het Winter Walking Dinner van Antwerpen Excursies. Dit geweldige groepsuitje combineert lekker dineren met een wandeling tijdens de feestdagen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Wandeling in Antwerpen
Wilt u Antwerpen op een magische manier ontdekken tijdens de koudere dagen? Maak dan een knusse wandeling in de sneeuw door de stad Antwerpen, met familie, vrienden of collega's? In de Winter Wandeling met gids van Antwerpen Excursies ziet u de stad vanuit een nieuw perspectief.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Winter Walking Brunch in Antwerpen
Een Walking Brunch in de koudste maanden van het jaar? Dat is een ware belevenis, die Winter Walking Brunch met gids van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Culinaire Winterwandeling in Antwerpen
In de Culinaire Winterwandeling van Antwerpen Excursies neemt onze gids uw gezelschap mee door de romantische en sfeervolle straten gedecoreerd met feestelijke verlichting in Antwerpen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Walking Dinner in Antwerpen
Bourgondisch tafelen in drie restaurants en met een gids de stad verkennen, dat zijn de prettige ingrediënten van dit Walking Dinner van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Antwerpse Proef Promenade
Loop in de Antwerpse Proef Promenade met Antwerpen Excursies mee door het gezellige centrum van de stad en proef heel speciale lekkernijen en producten.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Rondleiding met gids in Antwerpen
De pittoreske Rondleiding in Antwerpen van Antwerpen Excursies is zouden wij niet kunnen aanbieden zonder onze ervaren gidsen, die de stad op hun duimpje kennen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Shophoppen met een styliste in Antwerpen
Winkelen in Antwerpen met een echte modespecialist, wat een luxe! Ga Shophoppen met een styliste van Antwerpen Excursies in het mooie centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Waterverkenning in Antwerpen
Welkom bij de Waterverkenning van Antwerpen, het door Antwerpen Excursies speciaal georganiseerde groepsuitje  voor iedereen die zich van binnen en buiten wilt laten volstromen.
Vanaf 20 personen
5.0 uur
Favoriet
Kroegentocht in Antwerpen
Bij Antwerpen Excursies hebben we speciaal voor u de gezelligste kroegen van de stad uitgezocht. Reserveer de kroegentocht en wandel met ons mee!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Stadswandeling-Op-Maat in Antwerpen
Selecteer voor de Stadswandeling-Op-Maat van Antwerpen Excursies zelf de mooiste bezienswaardigheden die u wilt zien in en rond het centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Koetstocht in Antwerpen
Wilt u de stad comfortabel en koninklijk bekijken met familie of vrienden? De Koetstocht van Antwerpen Excursies laat u alles comfortabel en volledig zien.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Boefjesarrangement in Antwerpen
Tijdens het Boefjesarrangement in Antwerpen van Antwerpen Evenementen nemen onze professionele gidsen uw gezelschap eerst mee voor een fascinerende ontdekkingsreis door de criminele geschiedenis van de stad.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
WO I rondleiding met roofvogelworkshop in Antwerpen
Ontdek Antwerpen tijdens WO I rondleiding met roofvogelworkshop van Antwerpen Excursies.
Vanaf 20 personen
5.5 uur
Favoriet
Architectuur Tour in Antwerpen
De Architectuur stadswandeling van Antwerpen Excursies is een heerlijke stadswandeling langs alle bekende monumenten van de stad, van het centraal station tot aan de Onze Lieve Vrouwe Kathedraal.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Biking Brunch in Antwerpen
Sportief op de fiets, lekker eten én de stad zien met een gids dat is de  Biking Brunch in Antwerpen van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Fietstocht in Antwerpen
De ontspannen Fietstocht Antwerpen met gids van Antwerpen Excursies brengt u langs tal van mooie bezienswaardigheden in en rond het centrum van de stad.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Steppen in Antwerpen
Op een sportieve manier Antwerpen verkennen? Voor elk groepsuitje in de gezellige stad heeft Antwerpen Excursies een aantal moderne Steppen klaar staan.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet