Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour in Antwerpen

Details over dit uitje

Wij, Antwerpen Excursies, willen u een unieke en exclusieve High Tour in Antwerpen aanbieden, die bestaat uit luxe ontvangst plus een rondleiding-stadswandeling met gids en een uitgebreide High Tea.

Voordat u aan deze tour begint wordt u eerst verwelkom geheten met een lekkere kop koffie en een heerlijk stuk gebak, onze gids haalt u dan op en neemt u mee naar het centrum van de stad.

Hij of zij brengt u naar de mooiste plekjes in Antwerpen, denk bijvoorbeeld eens aan de meest historische plekjes van de stad, zoals het Rubenshuis of het Stadhuis van Antwerpen.

Bij elk monument, plein of gebouw hoort natuurlijk een historisch verhaal en onze gidsen weten u deze verhalen allemaal te vertellen! U kunt er ook voor kiezen om de tour te beginnen in het hippe gedeelte van Antwerpen, in Zuid, vervolgens loopt u via Schelde richting het historische gedeelte van de stad.

Na een wandeling va zo'n anderhalf uur zult u wel trek hebben gekregen in iets zoets en hartigs... Nou dat komt goed uit, er staat al iets lekkers op u te wachten! U gaat een gezellige locatie in het hartje van Antwerpen waar u gaat nieten van een luxe High Tea. Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog.

Luxueus 'High Tea-en' en de mooiste stad van Vlaanderen bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag. Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Antwerpen Excursies te bieden heeft.

Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Ontvangst met koffie met gebak
12.30 - 14.30 Tour door de stad
14.30 - 16.30 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Vakkundige gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan