+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour in Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
High Tour in Antwerpen

Wij, Antwerpen Excursies, willen u een unieke en exclusieve High Tour in Antwerpen aanbieden, die bestaat uit luxe ontvangst plus een rondleiding-stadswandeling met gids en een uitgebreide High Tea.

Voordat u aan deze tour begint wordt u eerst verwelkom geheten met een lekkere kop koffie en een heerlijk stuk gebak, onze gids haalt u dan op en neemt u mee naar het centrum van de stad.

Hij of zij brengt u naar de mooiste plekjes in Antwerpen, denk bijvoorbeeld eens aan de meest historische plekjes van de stad, zoals het Rubenshuis of het Stadhuis van Antwerpen.

Bij elk monument, plein of gebouw hoort natuurlijk een historisch verhaal en onze gidsen weten u deze verhalen allemaal te vertellen! U kunt er ook voor kiezen om de tour te beginnen in het hippe gedeelte van Antwerpen, in Zuid, vervolgens loopt u via Schelde richting het historische gedeelte van de stad.

Na een wandeling va zo'n anderhalf uur zult u wel trek hebben gekregen in iets zoets en hartigs... Nou dat komt goed uit, er staat al iets lekkers op u te wachten! U gaat een gezellige locatie in het hartje van Antwerpen waar u gaat nieten van een luxe High Tea. Deze High Tea is niet alleen een culinair hoogtepunt maar tevens een lust voor het oog.

Luxueus 'High Tea-en' en de mooiste stad van Vlaanderen bekijken, dat is het recept voor een heerlijk ontspannen middag. Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Antwerpen Excursies te bieden heeft.

Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Ontvangst met koffie met gebak
12.30 - 14.30 Tour door de stad
14.30 - 16.30 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Vakkundige gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan