Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Shophoppen met een styliste in Antwerpen

Details over dit uitje

Winkelen in Antwerpen met een echte modespecialist, wat een luxe! Ga Shophoppen met een styliste van Antwerpen Excursies in het mooie centrum van de stad.

U doet dit uiteraard onder begeleiding van een zeer ervaren Antwerpse shopper die de beste adressen weet te vinden! Zij bezoekt al jaren de leukste boetiekjes en modezaken in het centrum van de stad! Gezellig als groepsuitje met vriendinnen of een dagje uit met echte shophoppers die geen winkel willen overslaan!

In Antwerpen kunt u chique winkelen in moderne shoppingmalls of pittoresk winkelen in oude straatjes met kleine winkeltjes. Bezoek bijvoorbeeld eens het winkelcentrum Grande Bazaar. Of bezoek de chique Schuttershofstraat en kloosterstraat met allerlei bijzondere boetiekjes.

Van alles treft u hier tijdens het shophoppen aan: van kleine zaakjes in tweedehands goederen en kleding tot winkeltjes die Oosterse sieraden of oude lp’s verkopen. Maar ook specialiteitenwinkeltjes in kaas, chocolade, couture, antiek en design en natuurlijk verschillende Tearooms, restaurants en bars.

En bent u op zoek naar iets speciaals? Vertel het ons en wij gaan, samen met u op zoek naar het winkeltje, waar u de grootste kans van slagen heeft.

Inclusief:
  • Professionele styliste tijdens het Shophoppen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe deze tour dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan