Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Havenrondleiding en Ice Carving in Antwerpen

Details over dit uitje

Even gezellig erop uit in de havenstad Antwerpen? Antwerpen Excursies laat u de stad ervaren door uw gezelschap op stap te nemen langs de mooie Schelde, langs de stadsvernieuwingsprojecten naar het MAS. We besluiten deze dag met een leuke workshop Ice Carving. Het is het complete evenement voor bedrijfsuitjes, uitstapjes met de schoolklas en voor de hele familie!

11.00 - 13.00 Havenwandeling + bezoek MAS

Op 17 Mei 2011 werd het MAS (Museum aan de Stroom) geopend. De museumcollectie vertelt het verhaal van de stad, de Schelde, de haven en de connectie van de haven met de hele wereld. Het uitzicht vanuit het MAS op de haven vormt is op zich al adembenemend. Onze professionele gids neemt uw gezelschap op sleeptouw, langs de meest beeldbepalende ontwikkelingen van deze wereldhaven. U bekijkt stadsvernieuwingsprojecten en ontdekt het fraai ontworpen nieuwe museum.

13.00 - 14.00 Stevige lunch

We serveren iedereen een heerlijke Antwerpse lunch. De Vlaamse keuken zorgt altijd weer voor verrassingen en als u geen verrassingen wilt, dan laten wij u vooraf de menukaart zien.

14.30 - 16.30 Ice Carving Workshop

Het is koud, transparant en het wordt soms in een drankje gedaan. Maar met ijs is veel meer te doen. Tijdens deze Ice Carving workshop leren wij u hoe sculpturen uit ijs te maken zijn. Natuurlijk wordt u vakkundig begeleid door een echte ijskunstenaar, die zijn fantasie de vrije loop laat en de mooiste figuren uit een groot stuk bevroren water weet te toveren. Na een korte uitleg gaat u zelf aan de slag. Uw sculptuur mag u in uw handtasje meenemen

Inclusief:
  • Havenrondleiding en bezoek MAS
  • Professionele gids
  • Stevige Vlaamse lunch
  • Ice Carving Workshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan