Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Antwerpen

Details over dit uitje

Sportief op de fiets, lekker eten én de stad zien met een gids dat is de Biking Brunch in Antwerpen van Antwerpen Excursies.

Onze bovenburen (de Hollanders) zijn grootgebracht met de fiets, maar dat kunnen wij Antwerpenaren zeer zeker ook! Dus Antwerpen Excursies heeft een nieuwe manier gecreëerd om te eten en te genieten: de Fietsbrunch!

Een fiets heeft ontzettend veel pluspunten, het is toch ook een geweldig vervoermiddel voor zowel volwassenen als kinderen en u reist sneller van de ene naar de andere locatie. Gezond èn goed voor het milieu, redelijk comfortabel, snel in de stad!

Na het voorgerecht in een restaurant naar keuze, komt onze Antwerpse gids u ophalen en stapt samen op de fiets voor een tocht door het centrum. Er zijn talloze plekken waar u van onder de indruk gebracht wordt waar u normaal aan voorbij schiet, maar wat u vanaf de fiets juist wel opmerkt. Onze gids vertelt u tijdens diverse stops interessante feiten en prachtige verhalen bij alle mooie plekjes die u ziet.

Na het eerste gedeelte van de fietstocht zet uw gids u af bij het tweede restaurant voor het hoofdgerecht, een divers assortiment aan broodjes en salades wacht op u! In de tussentijd kletst u met uw buurman of -vrouw over wat u tot nu toe al allemaal heeft gezien en wellicht wat er nog kan gaan komen.

Na het hoofdgerecht stapt u weer op de fiets voor het tweede gedeelte van de fietstocht en gaat u nog meer bezienswaardigheden van Antwerpen ontdekken. Na 45 mnuten fietsen willen we dit gezellige en actieve evenement sluiten we af met een heerlijk dessert. Ondertussen luisteren we naar elkaars verhalen.

Programma-indicatie:

13.00 – 13.15 Fietsen ophalen
13.15 – 14.15 Voorgerecht
14.15 – 15.00 Fietstocht deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Fietstocht deel 2
16.45 – 17.15 Nagerecht
17.15 – 17.30 Fietsen inleveren

Inclusief:
  • Vakkundige privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Fiets
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan