+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

WO I rondleiding met roofvogelworkshop in Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
WO I rondleiding met roofvogelworkshop in Antwerpen

Dit speciale combinatiearrangement van Antwerpen Excursies is speciaal geschikt voor originele schoolreisjes, bedrijfsuitjes en familie-uitjes in Vlaanderen. De rondleiding verfrist allereerst weer eens het geheugen.

Jullie gaan met een professionele gids op stap door het mooie stadscentrum van Antwerpen om de littekens en verhalen uit de Eerste Wereldoorlog te ontdekken. Vervolgens serveren wij voor jullie een heerlijke lunch waarna met onze speciale roofvogelworkshop jullie dagje uit in Antwerpen wordt besloten.

11.00 - 13.00: WO I rondleiding

Op 25 augustus 1914 kreeg Antwerpen voor het eerst in haar geschiedenis te maken met luchtbombardementen vanuit een Zeppelin. Vanuit het Duitse luchtschip werden negen bommen gedropt op de binnenstad in de buurt van de Falconrui en de Stadswaag.

Onze professionele gids vertelt u alles wat de bewoners van Antwerpen in die dagen beleefde. Anders dan Nederland, was Belgie tijdens WO I niet neutraal en vocht het op eigen grondgebied tegen de vijand. Antwerpen was in die tijd het centrum van verschillende oorlogshandelingen. Wandel mee met onze gids door de geschiedenis van Antwerpen.

13.00 - 14.00: Stevige Vlaamse lunch

Genieten van het beste dat de Vlaamse keuken te bieden heeft! Deze stevige lunch zorgt ervoor dat u geheel verfrist het middagprogramma kan beginnen.

14.30 - 16.30: Roofvogelworkshop

Adelaars, valken en uilen, tijdens deze vogelworkshop leert u de namen van uiteenlopende roofvogelsoorten en ziet u hoe zij op commando hun taken verrichten. Voor liefhebbers van grote roofvogels is deze workshop een aanrader! Het is een gezellig besluit van een dagje uit in Antwerpen. U leert iets over de geschiedenis van de stad, geniet van de Vlaamse keuken en wordt een echte vogelaar. Veel plezier!

Inclusief:
  • WO I rondleiding centrum Antwerpen
  • Professionele gids
  • Stevige Vlaamse lunch
  • Roofvogelworkshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan