Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

WO I rondleiding met roofvogelworkshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Dit speciale combinatiearrangement van Antwerpen Excursies is speciaal geschikt voor originele schoolreisjes, bedrijfsuitjes en familie-uitjes in Vlaanderen. De rondleiding verfrist allereerst weer eens het geheugen.

Jullie gaan met een professionele gids op stap door het mooie stadscentrum van Antwerpen om de littekens en verhalen uit de Eerste Wereldoorlog te ontdekken. Vervolgens serveren wij voor jullie een heerlijke lunch waarna met onze speciale roofvogelworkshop jullie dagje uit in Antwerpen wordt besloten.

11.00 - 13.00: WO I rondleiding

Op 25 augustus 1914 kreeg Antwerpen voor het eerst in haar geschiedenis te maken met luchtbombardementen vanuit een Zeppelin. Vanuit het Duitse luchtschip werden negen bommen gedropt op de binnenstad in de buurt van de Falconrui en de Stadswaag.

Onze professionele gids vertelt u alles wat de bewoners van Antwerpen in die dagen beleefde. Anders dan Nederland, was Belgie tijdens WO I niet neutraal en vocht het op eigen grondgebied tegen de vijand. Antwerpen was in die tijd het centrum van verschillende oorlogshandelingen. Wandel mee met onze gids door de geschiedenis van Antwerpen.

13.00 - 14.00: Stevige Vlaamse lunch

Genieten van het beste dat de Vlaamse keuken te bieden heeft! Deze stevige lunch zorgt ervoor dat u geheel verfrist het middagprogramma kan beginnen.

14.30 - 16.30: Roofvogelworkshop

Adelaars, valken en uilen, tijdens deze vogelworkshop leert u de namen van uiteenlopende roofvogelsoorten en ziet u hoe zij op commando hun taken verrichten. Voor liefhebbers van grote roofvogels is deze workshop een aanrader! Het is een gezellig besluit van een dagje uit in Antwerpen. U leert iets over de geschiedenis van de stad, geniet van de Vlaamse keuken en wordt een echte vogelaar. Veel plezier!

Inclusief:
  • WO I rondleiding centrum Antwerpen
  • Professionele gids
  • Stevige Vlaamse lunch
  • Roofvogelworkshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan