Workshops Antwerpen

Tijdens uw groepsuitje in Antwerpen een workshop organiseren? Uiteraard is het aanbod van Antwerpen Excursies breed en gevarieerd, er is voor ieder wat wils om uw dagje uit in Antwerpen speciaal te maken. Bekijk al onze creatieve workshops en bepaal zelf wanneer en met welk gezelschap u wilt deelnemen. En er is meer dan een workshop Tango of een workshop Yoga, het kan ook een stuk ludieker tijdens uw dagje “workshoppen”. Wat dacht u van een workshop Slagroomtaart gooien? Iets te veel van het goede misschien? Bekijk al onze workshops en bepaal wat bij uw gezelschap hoge ogen gooit.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Vleeswaren Workshop & Degustatie in Antwerpen
Jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Antwerpen smakelijk inleiden? Het gezelligste kookatelier van Antwerpen is de locatie voor een bijzondere workshop/degustatie. Als voorbereiding op een lekker diner is deze ‘vleeswaren degustatie’ zeker aan te raden. Wij leren jullie hoe je verrukkelijke worst, gerookte eendenborst of overheerlijke paté maakt. Uit Vlaanderen moet je altijd wat lekkers meenemen en wat is beter dan bijzondere vleeswaren recepten voor de stevige bite?
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Whiskey Proeverij in Antwerpen
Beleef de lekkerste proeverij in het centrum van Antwerpen en maak kennis met whiskey’s uit de hele wereld. Dit is een degustatie van Schotse en Ierse ‘blended’ en ‘single’ malts. Het verschil wordt tijdens deze proeverij glashelder, behalve natuurlijk als jullie vooraf al te diep in het glaasje hebben gekeken. Begin deze workshop dan ook na de lunch of als je geheel ‘nuchter ’bent!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Rum Proeverij in Antwerpen
Lekker een weekendje Antwerpen aan het doen met vrienden of collega’s en zijn jullie op zoek naar een gezellig uitje? Treed binnen in onze gezellige en trendy ingerichte proeverij aan de altijd bruisende Meir in Antwerpen. Met onze exotische rumvarianten nemen we jullie in gedachte mee naar de drukke bars van Havana waar deze drank vandaag de dag nog steeds rijkelijk stroomt. Maar er zijn meer regio’s in de wereld waar rum wordt geproduceerd. Na deze speciale rumdegustatie worden jullie ‘instant’ liefhebbers en ontdek je je nieuwe favoriete drankje!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Dessert Workshop in Antwerpen
Wil je leren hoe je een verrukkelijk dessert maakt en hoe je het allemaal feestelijk, hip en geheel volgens de laatste ‘etiquette’ presenteert? Het kookatelier van Antwerpen Excursies is hèt adres waar de lekkerste desserts op tafel verschijnen. Een bijzondere mousse met een blaadje laurier, een tiramisuutje, een ‘koffiemug cakeje’, de Vlaamse keuken zit bordenvol innovatieve dessertverrassingen. Tijdens deze workshop werk je op niveau en onder enthousiaste begeleiding.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Deegwaren Workshop in Antwerpen
Deegwaren, het is bijna een te ‘klinisch’ woord voor deze verrukkelijke workshop vol fruittaarten, madeleines en chocoladeverrassingen. Met deegwaren kan je veel, zo niet alles! Vandaag verwelkomen we jullie in het gezelligste kookatelier van Antwerpen waar jullie samen met een specialist de lekkerste deegvarianten gaan bereiden. Die vulling is lekker, maar goed geprepareerde deeg is de basis!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Chocolade ‘Dessert en Truffel’ workshop in Antwerpen
Hoe gebruik je chocola eigenlijk in je desserts of hoe stel je en dessert samen van prachtige chocoladetruffels? Deze chocolade ‘dessert en truffel workshop’ van Antwerpen Excursies is misschien wel de hemel voor de echte chocoladeliefhebber. Klop aan de poort van het gezelligste kookatelier van Antwerpen en maak van jullie dagje Antwerpen een culinair feest! Het maken van een dessert wordt tot kunst verheven tijdens deze verrukkelijke workshop.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Antwerpen
Onze Wedding Planner game vindt plaats in het centrum van Antwerpen. Na dit spel kunt u ook nog eens aan de slag met het creëren van heerlijke cocktails tijdens de cocktail workshop van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Burlesque Beauty & Visagie Workshop in Antwerpen
Een dames vrijgezellenfeestje vieren of willen jullie de jarige vriendin verrassen met een gezellige workshop? Er is een klassieke sexy look die nooit uit de mode is geweest. Samen met een professionele visagiste gaan jullie op zoek naar wat jullie echt mooi maakt. Een 'Burlesque Beauty' steelt de show met knalrode lippen, lange wimpers en een prachtige outfit, maar eerst maar eens goed in de spiegel kijken. De aanstaande bruid of de jarige mag natuurlijk als eerste plaats nemen.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Burlesque Pin Up Hair Workshop in Antwerpen
Als je dan toch sexy en verleidelijk voor de dag wilt komen of samen met je vriendinnen de aanstaande bruid (jullie vriendin) of de jarige in 't zonnetje wilt zetten, doe dan de Pin Up Hair Workshop van Antwerpen Excursies. Tijdens deze speciale Burlesque Pin Up Workshop gaan jullie leren hoe je de meest verleidelijke en klassieke kapsels kan maken. Deze workshop is uitermate geschikt voor dames vrijgezellenfeesten of een gezellig uitje met jullie jarige vriendin.    
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
De Grote Improvisatie Workshop in Antwerpen
Als je wil lachen en iets leren dan is de Grote Improvisatie Workshop van Antwerpen Excursies hetgeen je zoekt.  Na een middagje bij ons is je creatief vermogen aangescherpt en zal je in staat zijn om sneller ideeën te genereren.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Koninklijke Valkeniers Workshop bij Antwerpen
Groepsuitje aan het regelen of bezoekt u eerdaags Antwerpen en heeft u altijd wel eens dichtbij grote roofvogels en uilen willen staan? Dan is de Koninklijke Valkeniers Workshop van Antwerpen Excursies het event voor u!
Vanaf 21 personen
1.0 uur
Favoriet
Popquiz in Antwerpen
Muziekkenner? De Popquiz van Antwerpen Excursies staat op het programma. Als u wilt genieten van de leukste hits, dan is dit hét evenement voor u.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Chocolade Degustatie en Fondue in Antwerpen
Heeft u een lichte verslaving aan chocolade, of wilt u meer weten over chocolade en pralinés? Reserveer dan de Chocolade Degustatie en Fondue van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Workshop Flirten in Antwerpen
Ken jij de geheimen van succesvol flirten al? Ga aan de slag met datingcoach en flirtexpert van Antwerpen Excursies in de Workshop Flirten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Tango Workshop in Antwerpen
De Tango workshop van Antwerpen Excursies wordt gepresenteerd door professionals, die op elke Argentijnse klank de mooiste bewegingen weten uit te voeren.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Cocktail Workshop in Antwerpen
In de Cocktail workshop van Antwerpen Excursies maakt u zelf de lekkerste drankjes, zoals die geschonken worden in hotels en clubs over de hele wereld.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Karaoke Workshop in Antwerpen
Voor nachtegaaltjes en performers: de Antwerpse Karaoke workshop van Antwerpen Excursies zorgt voor een geweldig feest en gezellige sfeer. Laat u horen!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Pain Game in Antwerpen
Een superspannend groepsuitje of vrijgezellenfeest  in Antwerpen organiseren? De Pain Game van Antwerpen Excursies is het ultieme spelprogramma voor groepen vrienden en collega's die hun zenuwen eens goed uit willen testen. Het spel wordt gespeeld in teams en elk team zal na drie foute antwoorden een zeer uitdagend, smerig of vies klusje moeten opknappen. Wie van jullie kan zijn zenuwen in bedwang houden?
Vanaf 10 personen
2 uur uur
Favoriet
Workshop Strip Tekenen in Antwerpen
Antwerpen Excursies biedt u iets heel leuks aan, namelijk de Workshop Strip Tekenen. Bekijk uw collega’s, vrienden of familie eens met andere ogen!  
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Djembé in Antwerpen
Voelt u de vibe al? Opzwepende ritmes, de klanken van de Djembé rijken tot ver in de omgeving, met de Workshop Djembé van Antwerpen Excursies, onder leiding van onze specialisten. Neem al uw vrienden, familie of collega's mee voor deze unieke ervaring, om het groepsgevoel te versterken!
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet