+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vlaamse Inburgeringscursus in Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vlaamse Inburgeringscursus in Antwerpen

De Vlaamse Inburgeringscursus is een leuk groepsuitje, bedrijfsuitje of familie-uitje van Antwerpen Excursies, tijdens dit arramgement leert u Antwerpen heel goed kennen.

Het is vanzelfsprekend dat het Antwerps dialect is goed te vertalen is, maar dan moet u wel les hebben gehad van een Antwerpse expert om zo begrip te krijgen voor de subtiele Vlaamse verbasteringen en spreekwoorden. Iedereen kan feesten op z’n Belgisch, maar het is ook handig als u een bolleke kan bestellen in de taal van het Antwerpse volk.

U start met een rondleiding in het centrum van Antwerpen zodat u de stad leert kennen, vervolgens krijgt u les van een doorgewinterde expert, die het dialect perfect weet te illustreren met leuke anekdotes en grappige bewoordingen. Hij laat u eerst een beetje praten, zingen en tot slot mopperen als een echte Antwerpenaar! Nu heeft u vast al een beetje de Vlaamse taal onder de knie, maar u kunt niet wachten om dat natuurlijk ten gehore brengen, daarom staat er een accordeonist voor u klaar die u gaat begeleiden met de leukste Belgische chansons in een leuk cafeetje.

13.30 – 15.30 Rondleiding

Deze inburgeringscursus start met een stadswandeling over onder andere de mooie pleinen en door de pittoreske straten en steegjes van Antwerpen. Stiekem luistert u al een beetje naar uw gids die een prachtig accent heeft, daar kunt u alvast de taal een beetje opsnuiven, de lokale gewoonten en etalages bestuderen en de teksten op de gevelstenen en monumenten ontcijferen. Uw gids weet van alles over de stad te vertellen.

15.30 – 17.00 Cursus plat Antwerpens

Vervolgens duikt u met z’n allen een echt typisch Antwerpens Café in, waar u uiteraard eerst iets drinkt en aansluitend een spoedcursus Antwerps gaat volgen. Wat zeg ik tegen een bloedmooie vrijgezelle Antwerpse schone (m/v), hoe bestel ik een drankje en hoe wijs ik een Duitse toerist de verkeerde weg? Onze Antwerpse expert gaat u dit allemaal leren.

17.00 – 18.00 Smartlappen zingen

Na deze taalcursus gaat u in het Vlaams meezingen met een aantal authentieke Belgische liedjes, op de klanken die onze accordeonist uit zijn instrument tovert, uiteraard onder het geniet van een lekker bolleke! Santé!

Inclusief:
  • Vakkundige gids (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Antwerpens café
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Diploma
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan