Winteruitjes Antwerpen

Op zoek naar een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje deze winter of zoekt u nog iets leuks om rond de kerstdagen te doen in Antwerpen? Bij Antwerpen Excursies boekt u nu de origineelste dag- of avondarrangementen voor dat ene vrijgezellenfeest, voor zomaar een dagje uit in Antwerpen met familie of vrienden of dat feestelijke personeelsuitje met collega’s. Met onze uitdagende spelprogramma’s, teambuilding uitjes, gezellige rondleidingen, uitgebreide lunches en diners is het deze winter gewoon feest in Antwerpen! Uiteraard kunt u bij ons geheel op maat een winteruitje boeken. Alle hieronder weergegeven winterarrangementen kunnen naar wens worden aangepast!

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Empire City Winter Dinner Tablet Game in Antwerpen
Wilt u deze winter een moderne, virtuele GPS game spelen met familie, vrienden of collega's en tussendoor ook nog lekker knus dineren? Antwerpen Excursies maakt van uw winterse avondje uit een bijzondere belevenis met de Empire City Winter Dinner Game.  U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, dit is net een andere variant maar zeker niet minder leuk! Dit arrangement is zeker ook geschikt voor een  vrijgezellenavond!
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Culinaire Winterwandeling in Antwerpen
In de Culinaire Winterwandeling van Antwerpen Excursies neemt onze gids uw gezelschap mee door de romantische en sfeervolle straten gedecoreerd met feestelijke verlichting in Antwerpen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Winter Walking Brunch in Antwerpen
Een Walking Brunch in de koudste maanden van het jaar? Dat is een ware belevenis, die Winter Walking Brunch met gids van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Get The Picture Winter Brunch in Antwerpen
Ontdek nu het Get The Picture Winter Brunch arrangement van Antwerpen Excursies haalt uw liefde voor fotografie en lekker dineren naar boven. Combineer het beste van beide in deze unieke Get The Picture Winter Brunch Arrangement en boek dit arrangement voor uw vrienden of familie.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy 88 Winter Edition in Antwerpen
Heeft u zin om lekker uit uw dak te gaan? Lachen, gieren, brullen met hilarische opdrachten en gezellig samenzijn? Dat kan allemaal met de Crazy Christmas Game van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Winter Wandeling in Antwerpen
Wilt u Antwerpen op een magische manier ontdekken tijdens de koudere dagen? Maak dan een knusse wandeling in de sneeuw door de stad Antwerpen, met familie, vrienden of collega's? In de Winter Wandeling met gids van Antwerpen Excursies ziet u de stad vanuit een nieuw perspectief.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Antwerpen
Wanneer de dagen korten lijken te worden, het weer kouder en de sneeuw langzaam valt, dan wordt het tijd voor het Winter Walking Dinner van Antwerpen Excursies. Dit geweldige groepsuitje combineert lekker dineren met een wandeling tijdens de feestdagen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Antwerpen
Ben u op zoek naar een culinair en spannend arrangement? Zoek dan niet verder! Antwerpen Excursies heeft in de winter een spannend evenement voor u klaar staan! Midden in Antwerpen gaat u een Moordspel spelen én lekker dineren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy Winter Game in Antwerpen
Wilt u graag iets heel anders doen dan wat u normaal doet? Het is 'crazy' en er zit een heerlijk diner bij: de Crazy Winter Game van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
De Zot van Vlaanderen Winter Dinerspel in Antwerpen
In het centrum van de stad organiseert Antwerpen Excursies het knotsgekke spelprogramma  'De Zot van Vlaanderen' met diner.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet