Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Architectuur Tour in Antwerpen

Details over dit uitje

Groepsuitje in Antwerpen organiseren en wilt u meer weten over de markante gebouwen van de Antwerpse binnenstad? De Architectuur stadswandeling van Antwerpen Excursies is een heerlijke stadswandeling langs alle bekende monumenten van de stad, van het centraal station tot aan de Onze Lieve Vrouwe Kathedraal. Van de Romaanse tijd tot barokke pareltjes die in de stad verrezen.


Uw rondleiding langs alle markante gebouwen van de stad kan dan ook maar beter gelijk op de Grote Markt beginnen. Als één van de bepalende gezichten van de stad kent het stadhuis een interessante geschiedenis. Maar meer daarover later...

Maar er is veel meer te zien in de stad. Wat dacht u van Antwerpen CS? Een schitterend gebouw dat in de volksmond ook wel 'de Spoorwegkathedraal' wordt genoemd. Niet zonder reden. Tijdens deze gezellige architectuurwandeling komen niet alleen de grote jongens aan de orde, maar ook de kleine verrassingen. Maar u kunt uiteraard ook uw voorkeur aangeven voor een stijl of periode zodat wij de stadswandeling voor u op maat kunnen aanpassen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Rondleiding centrum Antwerpen
  • Professionele gids (echte Antwerpenaar)
  • Op maat aan te passen/ periode of architectuurstijl
  • Te boeken op de door u gewenste dag!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan