Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Antwerpen

Details over dit uitje

Antwerpen Excursies neemt u mee tijdens onze Walking Brunch naar het gezellige, historische centrum van de stad. Onze gids laat u alle verborgen, historische en mooie plekjes zien.

Bijzondere horecagelegenheden, monumenten, leuke kroegjes en cafés, daar staat Antwerpen onder andere bekend om. Dit arrangement is zowel een culinair hoogstandje afgewisseld met een leuke activiteit. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat u trek heeft van tijd tot tijd, onze gids zorgt voor de juiste routing met interessante informatie over de stad.

Er zijn namelijk drie gerenommeerde Antwerpse Restaurants die voor u op het programma staan, waar steeds een ander gerecht op u staat te wachten. Wat dacht u van een heerlijk gevulde soep of toast met roerei, een vers broodje met gerookte zalm of brie en een heerlijk dessert in het laatste etablissement, om maar wat verrassingen te noemen…

En het mooie is dat u kunt uitslapen, genieten van een uitgebreide brunch in het centrum van Antwerpen én dat u de rest van de avond nog vrij heeft!

Programma-indicatie:

13.00 – 13.45 Voorgerecht
13.45 – 14.45 Rondleiding Antwerpen deel 1
14.45 – 15.30 Hoofdgerecht
15.30 – 16.30 Rondleiding Antwerpen deel 2
16.30 – 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Vakkundige begeleiding (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan