+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Kies uit 5 vergaderlocaties in Antwerpen

Chique en stijlvolle vergaderlocaties zoals u het gewend bent. Met de vergaderarrangementen van Antwerpen Excursies weet u tenminste zeker dat deelnemers, collega’s of zakenpartners in de watten worden gelegd. Van klassiek vergaderen in Salon Magnus tot majestueus vergaderen in Kasteel Rivierenhof, Antwerpen biedt prachtige mogelijkheden om van uw vergadering of business meeting iets speciaals te maken. Heeft u speciale wensen voor uw vergadersessie of heeft u vervoer nodig? Bespreek samen met onze professionals een sfeervol vergaderarrangement naar keuze. Ook ideaal om in een dagarrangement met collega’s of zakenpartners op te nemen!

Stel al uw vragen aan Nicky!
Filter
Budget
350
Aantal personen
Type uitje
5 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Vergaderen
  • Verwijder alle filters

Vergaderlocatie nodig in Antwerpen?

Neem snel een kijkje bij Antwerpen Excursies en laat u verbazen waar u kunt vergaderen in Antwerpen. Deze stad is namelijk één van de mooiste van België en Nederland. Onze vergaderzalen liggen op unieke locaties waar u prachtig uitzicht heeft over Antwerpen. Benieuwd waar u met collega’s of zakenpartners kunt vergaderen en waarom u voor Antwerpen Excursies moet kiezen? Lees dan snel verder en laat u inspireren!

Wie komt er en wat is uw budget?

Voordat u de geschikte locatie kiest om te vergaderen in Antwerpen moet u van te voren budget en het aantal mensen bepalen. Voor de ultieme sfeer tijdens de vergadering moet iedereen het natuurlijk naar zijn of haar zin hebben. Hebt u vragen hoe dit zo best mogelijk kan worden gemanaged? Neem dan contact op en vraag naar ons maatwerk en geef aan wat het aantal gasten worden.

Vergaderen in stijl

Wij hebben vijf verschillende vergaderlocaties in Antwerpen voor u in de aanbieding. Deze zijn verspreid over verschillende plekken in Antwerpen, waaronder Antwerpen centraal en verschillende hotels in Antwerpen.

Unieke locaties in Antwerpen

Voorbeelden van vergaderen in Antwerpen zijn klassiek vergaderen in Salon Magnus tot majestueus vergaderen in Kasteel Rivierenhof, Antwerpen biedt prachtige mogelijkheden om van uw vergadering of business meeting iets speciaals te maken. Daarnaast bieden we ook heerlijke lunches en mocht het nodig zijn diners aan van topkwaliteit!

Combineer het vergaderen in Antwerpen

Wilt u écht indruk maken op uw collega’s of zakenpartners? Dan raden wij u aan om er een compleet dagje uit in Antwerpen van te maken. Vergaderen in Antwerpen is leuk op een unieke locatie, maar daarnaast activiteiten doen maakt de band met uw zakenrelatie vele malen beter. Samen een kroegentocht volgen, dan bent u écht goede partners.

Ditzelfde kunt u natuurlijk met u collega’s doen. Naast het vergaderen in Antwerpen zorgt dit voor goede teamspirit tijdens het werk. Wij zorgen voor de mooiste vergaderzalen Antwerpen en laten u vrij voor de rest van de dagindeling.

Activiteiten die u samen met uw collega’s of klantenrelaties kunt doen zijn verschillende workshops en natuurlijk als avondarrangement lekker eten. Het is dan ook niet voor niets dat de beste deals worden afgesloten tijdens het avondeten.

Service van Antwerpen Excursies

Voor vergaderen in Antwerpen zijn wij dé partij voor u. Dankzij ons maatwerk zorgen wij samen met u ervoor dat het een geslaagde dag in de vergaderzaal in Antwerpen wordt. Kijk daarnaast bij de algemene voorwaarden. Onze klantenservice staat van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 18.30 uur voor u klaar om vragen te beantwoorden of om informatie aan te vragen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan