Vergaderen Antwerpen

Chique en stijlvolle vergaderlocaties zoals u het gewend bent. Met de vergaderarrangementen van Antwerpen Excursies weet u tenminste zeker dat deelnemers, collega’s of zakenpartners in de watten worden gelegd. Van klassiek vergaderen in Salon Magnus tot majestueus vergaderen in Kasteel Rivierenhof, Antwerpen biedt prachtige mogelijkheden om van uw vergadering of business meeting iets speciaals te maken. Heeft u speciale wensen voor uw vergadersessie of heeft u vervoer nodig? Bespreek samen met onze professionals een sfeervol vergaderarrangement naar keuze.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Vergaderen in park Den Brandt Antwerpen
Ontspannen vergaderen bij Antwerpen Excursies doet u in het authentieke koetshuis van Kasteel Den Brandt, gelegen in omliggende 21 hectare groene park.
Vanaf 12 personen
8.0 uur
Favoriet
Statig Vergaderen Salon Magnus in Antwerpen
Ontspannen en klassiek vergaderen doet u bij Salon Magnus aan het Albertpark in Antwerpen. De balkonzaal, salonzalen en feestzaal van dit chique herenhuis bieden een heerlijke rustige ambiance in het hart van de stad.
Vanaf 40 personen
8.0 uur
Favoriet
Vergaderen Kasteel Rivierenhof bij Antwerpen
Vergaderen in Kasteel Rivierenhof in Antwerpen is een belevenis op zich. Het 130 hectare grote provinciale groendomein Rivierenhof is een prachtige locatie voor uw speciale vergaderarrangement bij Antwerpen Excursies.
Vanaf 12 personen
13 uur
Favoriet
Vergaderen in het stadsmagazijn bij Antwerpen
Antwerpen Excursies biedt u een fantastische vergaderarrangement in het hart van Antwerpen. Het Stadsmagazijn is een gezellig en comfortabel ontmoetingscentrum in het Schipperskwartier, een bruisende wijk in het kloppend hart van de stad.
Vanaf 10 personen
10.0 uur
Favoriet
Feestelijk vergaderen en Tango dansen in Antwerpen
Antwerpen Excursies combineert tijdens dit vergaderarrangement in het Stadsmagazijn van Antwerpen het nuttige met het feestelijke.
Vanaf 10 personen
11 uur
Favoriet