Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht in Antwerpen

Details over dit uitje

De ontspannen Fietstocht Antwerpen met gids van Antwerpen Excursies brengt u langs tal van mooie bezienswaardigheden in en rond het centrum van de stad.

Vanaf het Steenplein tot het nieuwe stadsdeel bij het Eilandje, van het stadhuis op de Grote Markt tot het MAS, uw uitstapje of uitstapje met familie wordt geheel sportief en cultureel georganiseerd.

De gidsen van Antwerpen Excursies zijn hier in Antwerpen geboren en getogen en weten dus allerlei interessante anekdotes te vertellen over de monumenten, kerken en pleinen waar u langs komt. Hij of zij zorgt ervoor dat uw gezelschap alle bekendste hotspots van de stad te zien krijgt.

Als u dat wilt, brengt u ook nog een bezoekje aan één van de vele bijzondere musea langs deze fietstour, het Rubenshuis bijvoorbeeld of de het paleis op de Meir. Maar er zijn nog tal van andere schitterende musea die u tijdens deze fietstour kan bezoeken.

Onderweg wordt een drankje gedronken in een typisch Antwerps kroegje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Fiets
  • Pauze in typisch Antwerps café
  • VVakkundige begeleiding (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan