Dagarrangementen Antwerpen

Ontdek het altijd bruisende Antwerpen tijdens uw groeps- of bedrijfsuitje en geniet van de originele en feestelijke dagarrangementen van Antwerpen Excursies. Wij nemen u mee naar het beste dat Antwerpen te bieden heeft: de haven, de oude binnenstad, de gezellige straten en pleinen en de beste horeca-etablissementen. Naast onze Vlaamse Inburgeringscursus vindt u tal van andere bijzondere dagarrangementen die geheel op maat voor u worden georganiseerd. Elk dagarrangement heeft zo zijn eigen charme, het is aan u om net dat ene uitje eruit te pikken dat past bij uw dagje Antwerpen.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Antwerpen
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Antwerpen Excursies in Antwerpen starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Lunch Game in Antwerpen
Op zoek naar een bloedstollend groepsuitje of bedrijfsuitje? Waan je in de rol van detective met vrienden of collega’s. Deze virtuele city game van Antwerpen Excursies brengt spanning en sensatie.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Jongens tegen de meisjes lunchquiz in Antwerpen
De titanenstrijd barst weer los bij Antwerpen Excursies. De aloude strijd tussen jongens en meisjes staat voor de deur en deze wordt beslist in de enige echte jongens tegen de meisjes quiz.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Get The Picture Winter Brunch in Antwerpen
Ontdek nu het Get The Picture Winter Brunch arrangement van Antwerpen Excursies haalt uw liefde voor fotografie en lekker dineren naar boven. Combineer het beste van beide in deze unieke Get The Picture Winter Brunch Arrangement en boek dit arrangement voor uw vrienden of familie.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Walking Brunch in Antwerpen
Een Walking Brunch in de koudste maanden van het jaar? Dat is een ware belevenis, die Winter Walking Brunch met gids van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
PubQuiz Lunchspel in Antwerpen
Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een bourgondisch restaurant in Antwerpen? Antwerpen Excursies  organiseert de PubQuiz met een overheerlijke lunch speciaal voor uw gezelschap.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Popquiz Lunch in Antwerpen
Houdt u van muziek, dansen én lekker eten? Dan is de Popquiz Lunch van Antwerpen Excursies zeker iets voor u. Een Popquiz Lunch van Antwerpen Excursies is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een heerlijke lunch op een toplocatie in het centrum van Antwerpen.  
Vanaf 10 personen personen
4 uur uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Antwerpen
Bij de Ranking the Stars Lunch van Antwerpen Excursies geniet u niet alleen van een culinair hoogstandje maar leert u alle ins en outs plus een serie van ludieke feitjes over uw collega's of vrienden zodat u ze op een hele andere manier leert kennen. Eten en gezellig samenzijn is dé ideale combinatie volgens ons!
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Moordlunch in Antwerpen
Heeft u altijd al eens een moordzaak willen oplossen? Tijdens onze Moordlunch neemt Antwerpen Excursies u mee naar een gezellig restaurant in het hartje Antwerpen.    
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Vlaamse Inburgeringscursus in Antwerpen
De Vlaamse Inburgeringscursus is een leuk groepsuitje, bedrijfsuitje of familie-uitje van Antwerpen Excursies, tijdens dit arramgement leert u Antwerpen heel goed kennen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
De Zot van Vlaanderen Lunchspel in Antwerpen
Test nu uw kennis over Antwerpen en beantwoord leuke vragen tijdens een heerlijke lunch. Dit is wat u kunt verwachten tijdens De Zot van Vlaanderen lunchspel van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Fietstour – Lunch – Scheldevaart in Antwerpen
Ervaar een Fietstour, Lunch en Scheldevaart met Antwerpen Excursies. Sportiviteit, heerlijk eten en een zacht briesje door uw haar, kortom, een perfecte combinatie.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Smartlappentour in Antwerpen
Tijdens de Smartlappentour van Antwerpen Excursies leert u de Antwerpse cultuur goed kennen! Tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of als u zomaar op stap in Vlaanderen bent.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Brunch in Antwerpen
Antwerpen Excursies neemt u mee tijdens onze Walking Brunch naar het gezellige, historische centrum van de stad. Onze gids laat u alle verborgen, historische en mooie plekjes zien.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
High Tea – Rondvaart – Antwerpen Express
Tijdens de High Tea - Rondvaart - Antwerpen Express van Antwerpen Excursies geniet u van een heerlijke High Tea, u relaxt op de Schelde en u speelt een uitdagend spel.
Vanaf 10 personen
7.0 uur
Favoriet
Boefjesarrangement in Antwerpen
Tijdens het Boefjesarrangement in Antwerpen van Antwerpen Evenementen nemen onze professionele gidsen uw gezelschap eerst mee voor een fascinerende ontdekkingsreis door de criminele geschiedenis van de stad.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
High Tea – Koetstocht – Borrel in Antwerpen
Tijdens het High Tea - Koetstocht - Borrel Arrangement van Antwerpen Excursies kunt u genieten samen met uw vriendinnen of collega's van onze High Tea, een koetstocht en een heerlijk wijntje.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Ontdek Suske en Wiske in Antwerpen
Het Ontdek Suske & Wiske arrangement van Antwerpen Excursies is er voor elk gezelschap, jong en oud, die meer wilt weten over deze succesvolle stripverhalenreeks en de twee hoofdfiguren.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
WO I rondleiding met roofvogelworkshop in Antwerpen
Ontdek Antwerpen tijdens WO I rondleiding met roofvogelworkshop van Antwerpen Excursies.
Vanaf 20 personen
5.5 uur
Favoriet
Crazy Lunch in Antwerpen
U kunt nu deze mix van culinair genot en leuke opdrachten reserveren bij ons! De beste restaurants van Antwerpen Excursies hebben hun deuren opengezet voor onze Crazy Lunch.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet