Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentour in Antwerpen

Details over dit uitje

De smartlappentour van Antwerpen Excursies brengt u in de stemming. Voordat u het levenslied gaat zingen, maakt u eerst kennis met de stad tijdens een wandeling.

Tijdens de wandeling hoort u prachtige verhalen en anekdotes die uw gids verteld. Er zijn genoeg monumenten, gevelstenen en oude etalages met een rijke historie om van deze mooie stad van lyrisch commentaar te voorzien.

16.00 – 18.00 Rondleiding door Antwerpen

De Smartlappentour van Antwerpen Excursies brengt u in de stemming. Voordat u het levenslied gaat zingen, maakt u eerst kennis met de stad tijdens een wandeling.Tijdens de wandeling hoort u prachtige verhalen en anekdotes die uw gids verteld. Er zijn genoeg monumenten, gevelstenen en oude etalages met een rijke historie om van deze mooie stad van lyrisch commentaar te voorzien.

18.00 – 19.00 Smartlappen zingen

Welkom in een echt oergezellig Antwerps café. Hier gaat u de mooiste chansons en levensliederen zingen . Wij leveren het tekstboek met een aantal beroemde en beruchte levensliederen en een professionele accordeonist. U doet de rest. Na een Belgisch biertje heeft u geen remmingen meer.

19.00 – 21.30 Diner

Om het middaggedeelte met een extra voldaan gevoel af te ronden, bieden wij u een heerlijk 3-gangen diner aan in een gerenommeerd restaurant

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (échte Vlaming met jarenlange ervaring)
  • Smartlappen zingen in gezellig Antwerps café
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Uitgebreid diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan