Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding met gids in Antwerpen

Details over dit uitje

De pittoreske Rondleiding in Antwerpen van Antwerpen Excursies is zouden wij niet kunnen aanbieden zonder onze ervaren gidsen, die de stad op hun duimpje kennen.

Onze deskundige gidsen weten als geen ander een groepsuitje interessant, verrassend maar vooral ook leuk te maken door boeiende anekdotes over Antwerpen als trekpleister uit het verleden en als culturele hotspot van nu. Zij kennen de bekendste monumenten, de geheime plekjes en weten de feiten die niet in de toeristenfolder staan aangegeven.

Volg onze begeleider terug naar de Middeleeuwen van weleer, luister naar de verhalen die achter de oude panden schuilgaan. Ontdek tijdens de rondleiding de mooiste kerken en loop door verborgen stegen en straatjes.

Antwerpen had in die tijden al een bisschopszetel, het was een belangrijkehandelsstad binnen het Karolingische Rijk. Vanaf de middeleeuwen begon de stad te groeien en te bloeien. De prachtige gebouwen die toen gebouwd werden, kunnen we vandaag de dag nog bewonderen.

Halverwege de tour is het tijd om een typisch Antwerps Café te bezoeken en even lekker te ontspannen. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Pauze in typisch Antwerps café
  • Vakkundige begeleiding (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan