Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Boefjesarrangement in Antwerpen

Details over dit uitje

Tijdens het Boefjesarrangement in Antwerpen van Antwerpen Evenementen nemen onze professionele gidsen uw gezelschap eerst mee voor een fascinerende ontdekkingsreis door de criminele geschiedenis van de stad. Het is een boeiend en verrassend groepsuitje vol spannende verhalen. Tijdens deze complete stadswandeling door het stadscentrum hoort u een meeslepende Crime Story uit de 16e eeuw. Daarna gaat u zelf uw criminele talenten ontplooien in onze spectaculaire Crime City Game.

11.00 - 13.00:Rondleiding

Onze professionele gids begint zijn verhaal bij de oude gerechtsgebouwen van de stad. Langzaam wordt u meegezogen in de vertelling over twee Italiaanse heren die in de 16e eeuw in het toenmalige rijke Antwerpen verliefd werden op de dezelfde dame. Een prima voedingsbodem voor een conflict van formaat! Het is de rode draad die deze rondleiding extra betekenis geeft.

13.00 - 14.30: Stevige Vlaamse Lunch vol lekkernijen

14.30 - 16.30: Crime City Game Antwerpen

Crime City Game Antwerpen is een virtueel spel waarbij u zoveel mogelijk 'geld' moet zien te roven uit handen van te rijke instellingen en particulieren. Samen met uw handlangers terroriseert u het stadscentrum van Antwerpen. Kraak kluizen, verzamel wapens en beroof het andere team. De politie is inmiddels op de hoogte van uw aanwezigheid en kijkt alleen maar weg als u ze omkoopt. In teams loopt u door het centrum van de stad. Op tablets worden verschillende opdrachten aan u doorgegeven. Het team dat het meeste geld bij elkaar heeft weten te krijgen ontvangt de hoofdprijs!

Wilt een speciaal uitje in Antwerpen organiseren waarbij u aansluitend zelf ook even voor crimineel mag spelen? Boek ons Boefjesarrangement in Antwerpen en probeer zelf ook eens als een crimineel sujet door het leven te gaan!

Inclusief:
  • Misdaadrondleiding
  • Stevige Vlaamse lunch
  • Crime City Game
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, ideaal event voor bedrijfsuitje
  • Prijs voorhet beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Evenementen heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan