Vaararrangementen Antwerpen

Of u nu intiem wilt rondvaren met familie en vrienden of uitgebreid wilt lunchen op de Schelde met zakenpartners, u kiest bij Antwerpen Excursies uit een groot aanbod speciale vaararrangementen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Dinner Cruise of de Luxe Scheldevaart, vaararrangementen waar uw vrienden of collega’s veel plezier aan beleven en die geheel op maat voor u worden georganiseerd. U kunt werkelijk alle kanten op om de wateren rondom Antwerpen te verkennen. Bekijk hier onze majestueuze vaararrangementen en boottochten en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Tapasboot: diner en rondvaart in Antwerpen
Terwijl u op de Tapasboot verrukkelijke tapasgerechten door Antwerpen Excursies voorgeschoteld krijgt, kunt u genieten van het mooie uitzicht vanaf de Schelde.
Vanaf 50 personen
2.0 uur
Favoriet
Dinner Cruise in Antwerpen
Op zoek naar een heerlijk diner en een gezellige rondvaart? De Dinner Cruise van Antwerpen Excursies is de ideale mix van culinair en Bourgondisch ontspannen.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Borrelboot in Antwerpen
Op zoek naar een gezellige vaartocht? De Borrelboot van Antwerpen Excursies is luxe en comfortabel  schip om mee de Schelde op te gaan.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Partyboot in Antwerpen
Zin om een feestelijk stukje te varen tijdens uw bedrijfsfeest of familie-uitje? Dat kan! De Partyboot van Antwerpen Excursies heeft hapjes, drankjes en muziek.
Vanaf 45 personen
4.0 uur
Favoriet
Zingend Schip in Antwerpen
U maakt van uw rondvaart één groot muziekfestijn met het 'Zingend Schip' van Antwerpen Excursies, met een bijzonder artistieke muzikant als begeleiding.
Vanaf 30 personen
2.0 uur
Favoriet
Varende Wijndegustatie in Antwerpen
De Varende Wijndegustatie van Antwerpen Excursies is een luxe rondvaartboot, volgeladen met de meest heerlijke wijnen voor u om te proeven.
Vanaf 12 personen
2.0 uur
Favoriet
Lunch Cruise in Antwerpen
Geniet van een uitgebreid lunchbuffet en vaar mee over de Schelde. De Lunch Cruise van Antwerpen Excursies weet van elk uitje een ontspannen middag te maken.    
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Dessert Cruise in Antwerpen
Bent u op zoek naar een origineel uitje? Boek de Dessert Cruise van Antwerpen Excursies, stap aan boord de comfortabele rondvaartboot en verken de mooiste vaarwegen rondom Antwerpen.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Varend het Zot van Vlaanderen Spel in Antwerpen
Met het Varend Zot van Vlaanderen Spel van Antwerpen Excursies vaart u over de Schelde terwijl u het spel speelt.  Kijkt u graag naar De Zot van Vlaanderen? Dan is dit spel zeker een aanrader voor u en uw gezelschap!
Vanaf 20 personen
2.0 uur
Favoriet
Luxe Scheldevaart in Antwerpen
Wilt u in stijl de vaarwegen rond de stad verkennen? Boek de Luxe Scheldevaart van Antwerpen Excursies en ontdek de stad vanaf het water, op een luxe boot.
Vanaf 30 personen
2.0 uur
Favoriet
Bingoboot in Antwerpen
Een Bingoboot, wat is dat? Bij Antwerpen Excursies speelt u Bingo op een comfortabel schip, met servicegerichte Bingobabes die lekkere drankjes serveren.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Cocktail Cruise in Antwerpen
Zin in een ontspannen boottocht over de Schelde? Wat dacht u van de speciale Cocktail Cruise  van Antwerpen Excursies? Stap aan boord van onze varende cocktail workshop.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Popquiz Cruise in Antwerpen
Test uw muziekkennis tijdens de Popquiz Cruise van Antwerpen Excursies voor een feestelijke en muzikale rondvaart over de Schelde.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Karaoke Boot in Antwerpen
De Karaoke Boot van Antwerpen Excursies maakt van elk uitje een feest! Stap aan boord van onze rondvaartboot en bekijk de Schelde door een muzikale bril.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Floating Comedy Show in Antwerpen
Lachen, luxe en Vlaamse gezelligheid tijdens de Floating Comedy Show van Antwerpen Excursies. Deze boottocht brengt u al snel in een opperbeste stemming.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet
Magical Dinner Cruise in Antwerpen
Magisch en oergezellig, dus op z´n Antwerps! Bij de Magical Dinner Cruise van Antwerpen Excursies vaart u over een van de mooiste rivieren van het land.
Vanaf 15 personen
2.0 uur
Favoriet