Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Antwerpse Proef Promenade

Details over dit uitje

Loop in de Antwerpse Proef Promenade met Antwerpen Excursies mee door het gezellige centrum van de stad en proef heel speciale lekkernijen en producten.

Antwerpen is niet alleen de culturele hoofdstad van het arrondissement, maar heeft ook allerlei heerlijks te bieden op culinair gebied. Dat is het thema van deze ontspannen rondleiding van Antwerpen Excursies.

We brengen een bezoekje aan een bekende Antwerpse Chocolaterie! De etalage met heerlijke bonbons nodigt natuurlijk uit tot een kijkje in de keuken.

Vervolgens gaat u naar een van de vele bakkerijtjes die Antwerpen rijk is om te proeven waarom deze stad bekend staat als 'koekenstad'. De heerlijke koeken en gebakjes moet u geproefd hebben!

We sluiten deze culinaire wandeling door hartje Antwerpen af bij een van de brouwerijen van de stad, waar u kunt u zien hoe die heerlijke biertjes worden gebrouwen tijdens een rondleiding. Als afsluiting van de rondleiding bij de brouwerij is het tijd om te testen of de biertjes smaken tijdens een degustatie.

Inclusief
  • Chocolade degustatie
  • Patisserie degustatie
  • Rondleiding in de brouwerij
  • Bierdegustatie
  • Vakkundige begeleiding (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan