Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Waterverkenning in Antwerpen

Details over dit uitje

Welkom bij de Waterverkenning van Antwerpen, het door Antwerpen Excursies speciaal georganiseerde groepsuitje voor iedereen die zich van binnen en buiten wilt laten volstromen... We nemen u mee naar de Antwerpse Haven waar de laatste jaren heel wat havengebouwen een nieuwe functie kregen.

En dan een andere fysieke waterverkenning, u stapt aan boord van onze gezellige boot.

15.00 Havenrondleiding

Met schitterend uitzicht over de Schelde vertelt onze professionele gids u alles over de ontwikkeling van de gedurfde stadsvernieuwing aan de Antwerpse Haven. In 2010 had de haven van Antwerpen een overslag van ruim 179 miljoen ton. Inmiddels is er meer te zien dan alleen kranen en havenloodsen. Hele stadsvernieuwingsprojecten zijn de laatste jaren uit de grond gestampt. Een leuke rondleiding langs alle nieuwe ontwikkeling is ideaal om de wereld langs de Schelde te leren kennen.

18.00 Vaararrangement

Afsluitend vaart u een stuk over de Schelde of de haven en geniet u van de fantastische uitzichten. Het is de gezelligste afsluiting van deze Antwerpse waterverkenning, zowel goed voor het oog is als voor de inwendige mens!

Inclusief:
  • Rondleiding haven van Antwerpen met professionele gids
  • Rondvaart op de Schelde of in de Haven
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan