Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steppen in Antwerpen

Details over dit uitje

Op een sportieve manier Antwerpen verkennen? Voor elk groepsuitje in de gezellige stad heeft Antwerpen Excursies een aantal moderne Steppen klaar staan.

Misschien heeft u het als kind al gedaan, dus waarom zou u het niet nog eens proberen tijdens deze rondleiding in het gezellige centrum van de stad?

Onder begeleiding van onze enthousiaste gids ervaart u weer het gevoel van het steppen, en blijkt dat balanceren op één been helemaal niet zo moeilijk te zijn. Als u na een tijdje de smaak te pakken heeft, rijdt u als een volleerd coureur door de stad. De gids vertelt ondertussen mooie verhalen over de bezienswaardigheden waar u langs komt.

De steptocht van Antwerpen Excursies duurt twee uur, tussendoor bezoekt u een typisch Antwerps kroegje voor een lekker drankje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen meegenomen worden in de tourprijs. Uiteraard is het mogelijk uw specifieke steptour samen met ons uit te stippelen, geheel conform uw eigen wensen.

De tocht doet veel bekende plekken aan, zoals de grote markt, het Steen, het MAS en nog vele andere Antwerpse hotspots!

Inclusief:
  • Sportieve steps
  • Pauze in typisch Antwerps Café
  • Vakkundige begeleiding (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan