Workshop Flirten in Antwerpen
Ken jij de geheimen van succesvol flirten al? Ga aan de slag met datingcoach en flirtexpert van Antwerpen Excursies in de Workshop Flirten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Wodka en Gin Tasting Workshop in Antwerpen
Antwerpen Excursies presenteert de Wodka & Gin Tasting Workshop in Antwerpen. Tijdens deze workshop leert u waarom James Bond gelijk had toen hij aangaf dat 'shaken, not stirred' de voorkeur heeft.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Winter Walking Brunch in Antwerpen
Een Walking Brunch in de koudste maanden van het jaar? Dat is een ware belevenis, die Winter Walking Brunch met gids van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Antwerpen
Wanneer de dagen korten lijken te worden, het weer kouder en de sneeuw langzaam valt, dan wordt het tijd voor het Winter Walking Dinner van Antwerpen Excursies. Dit geweldige groepsuitje combineert lekker dineren met een wandeling tijdens de feestdagen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Workshop Karikatuur Tekenen in Antwerpen
Antwerpen Excursies biedt u iets heel leuks aan, namelijk de Workshop Strip Tekenen. Bekijk uw collega’s, vrienden of familie eens met andere ogen!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Crazy 88 Winter Edition in Antwerpen
Heeft u zin om lekker uit uw dak te gaan? Lachen, gieren, brullen met hilarische opdrachten en gezellig samenzijn? Dat kan allemaal met de Crazy Christmas Game van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Antwerpen
Ben u op zoek naar een culinair en spannend arrangement? Zoek dan niet verder! Antwerpen Excursies heeft in de winter een spannend evenement voor u klaar staan! Midden in Antwerpen gaat u een Moordspel spelen én lekker dineren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy Winter Game in Antwerpen
Wilt u graag iets heel anders doen dan wat u normaal doet? Het is 'crazy' en er zit een heerlijk diner bij: de Crazy Winter Game van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Popquiz Lunch in Antwerpen
Houdt u van muziek, dansen én lekker eten? Dan is de Popquiz Lunch van Antwerpen Excursies zeker iets voor u. Een Popquiz Lunch van Antwerpen Excursies is een heerlijke combinatie van een muzikale kennisquiz en een heerlijke lunch op een toplocatie in het centrum van Antwerpen.  
Vanaf 10 personen personen
4 uur uur
Favoriet
Workshop Djembé in Antwerpen
Voelt u de vibe al? Opzwepende ritmes, de klanken van de Djembé rijken tot ver in de omgeving, met de Workshop Djembé van Antwerpen Excursies, onder leiding van onze specialisten. Neem al uw vrienden, familie of collega's mee voor deze unieke ervaring, om het groepsgevoel te versterken!
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Workshop Percussie in Antwerpen
De Workshop Percussie van Antwerpen Excursies is voor iedereen die willen trommelen op de Afrikaanse djembé, of musiceren met shakers, claves en guiro's.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Sushi Workshop in Antwerpen
Tijdens de Sushi workshop van Antwerpen Excursies gaat u zelf aan de slag in Antwerpen met de basis technieken van het sushi maken. Samen met een sushi-expert leert u diverse soorten sushi maken.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
PubQuiz in Antwerpen
Hoeveel weet u over de Vlaamse cultuur, de Vlaamse medemens en de Vlaamse sportprestaties? Het wordt tijd voor de PubQuiz van Antwerpen Excursies, hèt groepsuitje of bedrijfsuitje met een pint op tafel en met de handen aan de knoppen. Samen met onze quizmaster maakt u een reis door de belangrijkste muziekfragmenten van Vlaanderen en geeft u antwoord op leuke vragen over de onderwerpen sport, geschiedenis en bekende Belgen!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet
Ranking the Stars Lunch in Antwerpen
Bij de Ranking the Stars Lunch van Antwerpen Excursies geniet u niet alleen van een culinair hoogstandje maar leert u alle ins en outs plus een serie van ludieke feitjes over uw collega's of vrienden zodat u ze op een hele andere manier leert kennen. Eten en gezellig samenzijn is dé ideale combinatie volgens ons!
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Culinaire Winterwandeling in Antwerpen
In de Culinaire Winterwandeling van Antwerpen Excursies neemt onze gids uw gezelschap mee door de romantische en sfeervolle straten gedecoreerd met feestelijke verlichting in Antwerpen.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Antwerpen
In het Ranking The Stars Diner van Antwerpen Excursies gaat u lekker aan tafel en samenwerken in teams om uw vrienden of familie eens goed te onderzoeken op de meest ludieke geheimen. Verder gaat u ook genieten van een fantastisch 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Koninklijke Valkeniers Workshop bij Antwerpen
Groepsuitje aan het regelen of bezoekt u eerdaags Antwerpen en heeft u altijd wel eens dichtbij grote roofvogels en uilen willen staan? Dan is de Koninklijke Valkeniers Workshop van Antwerpen Excursies het event voor u!
Vanaf 21 personen
1.0 uur
Favoriet
De Zot van Vlaanderen Winter Dinerspel in Antwerpen
In het centrum van de stad organiseert Antwerpen Excursies het knotsgekke spelprogramma  'De Zot van Vlaanderen' met diner.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Het Zot van Vlaanderen Dinerspel in Antwerpen
Het Zot van Vlaanderen Dinerspel van Antwerpen Excursies is een quiz zoals het gelijknamige tv-programma, maar dan culinair en op z'n Vlaams.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
De Zot van Vlaanderen Party in Antwerpen
Antwerpen Excursies maakt van uw uitje iets wat u nooit zult vergeten. Het themafeest De Zot van Vlaanderen Party is perfect voor een groepsuitje of familie-uitje.
Vanaf 50 personen
4.0 uur
Favoriet