Avondarrangementen Antwerpen

‘s-Avonds is er veel te beleven in de fraaie Antwerpse binnenstad. Elk avondarrangement van Antwerpen Excursies wordt uiteraard geheel op maat door ons georganiseerd op basis van uw specifieke wensen. Gaat u een avondje uit met familie of vrienden of wordt het een zakelijk uitje? Al onze avondarrangementen zijn een belevenis op zich. In combinatie met culinaire verrassingen, ontspannen boottochten en muzikale intermezzo’s maken we van uw groepsuitje in Antwerpen iets speciaals. Bekijk al onze avondarrangementen en maak uw keuze.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Kolonisten van Catan Tablet Diner Game
Opzoek naar een leuk, spannend en fanatiek spel midden in het centrum van Antwerpen wat combineert is met een 3 gangen Diner. Dan ben je bij Antwerpen Excursies aan het juiste Adres. Met alle plezier organiseren wij dit groepsuitje voor jullie. De kolonisten van Catan kennen jullie misschien wel van het populair bordspel dat meestal aan de keukentafel gespeeld wordt. Wij hebben het spel omgetoverd tot een ‘Real Life’ City game dat in de buitenlucht van hartje Antwerpen gespeeld wordt. Bovendien geniet u van een 3 gangen diner tussen het spel door.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Game in Antwerpen
De spannendste city game van dit moment is er voor jou! Tevens kunnen jullie tussendoor genieten van een overheerlijk diner in maar liefst drie verschillende restaurants. Dit is de Sherlock Holmes Dinner Game van Antwerpen Excursies
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
Jongens tegen de meisjes dinerquiz in Antwerpen
De titanenstrijd barst weer los bij Antwerpen Excursies. De aloude strijd tussen jongens en meisjes staat voor de deur en deze wordt beslist in de enige echte jongens tegen de meisjes quiz.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
De Zot van Vlaanderen Winter Dinerspel in Antwerpen
In het centrum van de stad organiseert Antwerpen Excursies het knotsgekke spelprogramma  'De Zot van Vlaanderen' met diner.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
PubQuiz Dinerspel in Antwerpen
Welkom in het gezelligste restaurant van Antwerpen waar de Antwerpen Excursies PubQuiz van start gaat met een lekker diner. Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Vlaamse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen. Tussendoor kunt u smullen van het 3-gangen diner. Uw groepsuitje of bedrijfsuitje eens op een andere manier beleven? Tijdens het PubQuiz Dinerspel bent u verzekerd van een overheerlijke avond!
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Antwerpen
In het Ranking The Stars Diner van Antwerpen Excursies gaat u lekker aan tafel en samenwerken in teams om uw vrienden of familie eens goed te onderzoeken op de meest ludieke geheimen. Verder gaat u ook genieten van een fantastisch 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Winter Moordspel in Antwerpen
Ben u op zoek naar een culinair en spannend arrangement? Zoek dan niet verder! Antwerpen Excursies heeft in de winter een spannend evenement voor u klaar staan! Midden in Antwerpen gaat u een Moordspel spelen én lekker dineren.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Winter Walking Dinner in Antwerpen
Wanneer de dagen korten lijken te worden, het weer kouder en de sneeuw langzaam valt, dan wordt het tijd voor het Winter Walking Dinner van Antwerpen Excursies. Dit geweldige groepsuitje combineert lekker dineren met een wandeling tijdens de feestdagen.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Winter Dinner Tablet Game in Antwerpen
Wilt u deze winter een moderne, virtuele GPS game spelen met familie, vrienden of collega's en tussendoor ook nog lekker knus dineren? Antwerpen Excursies maakt van uw winterse avondje uit een bijzondere belevenis met de Empire City Winter Dinner Game.  U kunt kiezen voor het Empire City Gamespel of het misdaadspel, genaamd Crime City Dinner Game, dit is net een andere variant maar zeker niet minder leuk! Dit arrangement is zeker ook geschikt voor een  vrijgezellenavond!
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Het Zot van Vlaanderen Dinerspel in Antwerpen
Het Zot van Vlaanderen Dinerspel van Antwerpen Excursies is een quiz zoals het gelijknamige tv-programma, maar dan culinair en op z'n Vlaams.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Walking Dinner in Antwerpen
Bourgondisch tafelen in drie restaurants en met een gids de stad verkennen, dat zijn de prettige ingrediënten van dit Walking Dinner van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Antwerpen
Het Moorddiner van Antwerpen Excursies speelt zich af op een gezellige locatie in de stad. Het is er zelfs zo gezellig, dat er zojuist een gruwelijke moord is gepleegd.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Popquiz Dinner
Zet de Popdiner Dinner van Antwerpen Excursies staat op uw programma. Wilt u genieten van hits én lekker dineren, dan is dit het uitje voor u.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Antwerpen
Het Crazy Dinner Game van Antwerpen Excursies maakt van uw groepsuitje één groot feest. Heerlijk dineren in drie restaurants en ondertussen een spel.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Smartlappentour in Antwerpen
De Smartlappentour van Antwerpen Excursies brengt u in de stemming. Voordat u het levenslied gaat zingen, maakt u eerst kennis met de stad tijdens een wandeling.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet
Diner Grillrestaurant – Kroegentocht in Antwerpen
Een echte mannenavond: vlees en bier. De Diner Grillrestaurant - Kroegentocht van Antwerpen Excursies zorgt voor een goed begin van de avond.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Pokeravond met diner en pokerworkshop in Antwerpen
Brood en spelen, een succesformule waar ook de de Romeinen al bekend mee waren. Antwerpen Excursies presenteert u daarom de Pokeravond met diner, begeleid door een professional.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Rubens rondleiding en workshop van Antwerpen Excursies
Met deze Rubens rondleiding en workshop van Antwerpen Excursies ontdekt u het talent, de leefwereld en de productie van één van de grootste kunstenaars van de Lage Landen.
Vanaf 10 personen
6.0 uur
Favoriet
Wie is de Rat Dinerspel in Antwerpen
In het Wie is de Rat dinerspel van Antwerpen Excursies beleeft u op een gezellige en smakelijke manier een gezellige avond!  
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Borrelcruise – Magical Dinnershow in Antwerpen
Magie en borrelen: een gouden mix, gecombineerd in de Borrelcruise - Magical Dinnershow van Antwerpen Excursies. Dat wordt een gezellige avond.
Vanaf 15 personen
5.0 uur
Favoriet