+32 3 808 15 58
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Lady Lifestyle Event in Antwerpen

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lady Lifestyle Event in Antwerpen

Groepsuitje met vriendinnen in Antwerpen? Het Lady Lifestyle Event van Antwerpen Excursies brengt alle dames geheel in vervoering. We nemen jullie gezelschap eerst mee op stap langs de mooiste etalages, modezaken en vintage shops van de Antwerpse binnenstad. Shop until you drop onder begeleiding van een lovely lady/stadsgids die elk leuk winkeltje in de stad moeiteloos weet te vinden.

Antwerpen echt leren kennen is gewoon een Antwerpse volgen. Vervolgens gaan we de hele groep overladen met heerlijke gerechtjes tijdens een gezellige lunch en als laatste onderdeel van dit Lifestyle Event gaan jullie zelf sieraden maken.

Eerst even na de shoptour nippen aan een glaasje witte wijn. Lekker lunchen in een gezellig restaurant met alle vriendinnen! Er kan volop gekletst en geroddeld worden over de leuke Vlaamse ober...

Sieraden zelf maken is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. En het bespaart de nodige kosten. Van een echte sieradenexpert leren jullie hoe je de mooiste halskettingen en juwelen kan maken. Speciale halfedelstenen, oude en etnische glaskralen vormen tezamen een schitterend sieraad.

In de prijs zit inbegrepen een vintage workshop die bestaat uit het customizen en personaliseren van uw juwelen. Met prentjes en plaatjes kun je de look-and-feel van uw sieraad helemaal aanpassen aan uw eigen smaak. Express your inner self!

Voor een meerprijs van € 20,- p.p. excl. BTW krijgt u een uitgebreide inleiding overde basis elementen van deze workshop, onder andere met een kleurenkaart om zo te bepalen welke sieraden het meest bij u passen. Het aanbod in kralen is heel groot: u kunt kiezen voor halfedelstenen, glaskralen, handgemaakte glaskralen, oude glaskralen, gewonde of geblazen kralen, ronde of platte kralen, gladde of facetgeslepen kralen, subtiele pastels of voor trendy kleurencombinaties.

Tijdschema:

11.00 Aanvang groepsuitje - Mode/Lifestyle wandeling
13.00 Pauze dagje uit - Gezellige lunchen in een gezellige restaurant
14.30 Afsluiting event - workshop sieraden maken

Inclusief:
  • Fashion & Shop rondleiding
  • Professionele gids
  • Gezellige lunch
  • Sieradenworkshop
  • Te boeken op het de door jullie gewenste dag!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Worden de uitjes alleen in de Vlaamse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken namelijk meerdere talen. Vrijwel alle excursies, uitjes, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in andere talen worden gereserveerd, bijvoorbeeld Frans, Duits, Engels, etc.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan zeker! Wij kopen onze arrangementen in voor het minimaal aantal deelnemers (die op de website vermeld staan), we verzoeken u dan wel om dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg altijd van te voren met ons!
Waar in Antwerpen starten de arrangementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het de Grote Markt, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. Onze medewerkers van Antwerpen Excursies zullen u altijd vooraf op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Wij kunnen via onze systemen meteen zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de gewenste datum en tijdstip. Indien dit het geval is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, op deze manier voorkomt u mogelijke teleurstellingen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u helemaal zelf! Dit kan wel deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen op ùw gewenste tijdstip!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Antwerpen Excursies organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen die door de kant samengesteld worden, we passen het programma volledig aan op uw specifieke wensen. Vandaar kunnen geen andere deelnemers aan de arrangementen meedoen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Zeker Weten! Ook als het weer een beetje tegenzit dan gaan we gewoon de stad in! Het is mogelijk om eventueel regenponcho’s en paraplu’s voor u te regelen of even langer te blijven hangen in een kroeg. Antwerpen is ook prachtig als het een beetje regent, geloof dat maar van ons!
Hoe komen wij van punt A naar B?
De gidsen van Antwerpen Excursies begeleiden u van het ene punt naar het andere tijdens onze Rondleidingen en andere Arrangementen (tenzij er maar een paar meter tussen zit…). U ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt en hoe u op die plek moet komen.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Antwerpen Excursies fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar dan dienen deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Daarnaast stelt de fiscus als voorwaarde dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Antwerpen Excursies maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Hierdoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijk en vrijblijvend voorstel voor u, waarin al uw keuzes, ideeën en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan. Indien het uitje binnen 14 dagen na het versturen van de factuur plaatsvindt dan vragen we u voor het uitje de betaling te voldoen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan