Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lady Lifestyle Event in Antwerpen

Details over dit uitje

Groepsuitje met vriendinnen in Antwerpen? Het Lady Lifestyle Event van Antwerpen Excursies brengt alle dames geheel in vervoering. We nemen jullie gezelschap eerst mee op stap langs de mooiste etalages, modezaken en vintage shops van de Antwerpse binnenstad. Shop until you drop onder begeleiding van een lovely lady/stadsgids die elk leuk winkeltje in de stad moeiteloos weet te vinden.

Antwerpen echt leren kennen is gewoon een Antwerpse volgen. Vervolgens gaan we de hele groep overladen met heerlijke gerechtjes tijdens een gezellige lunch en als laatste onderdeel van dit Lifestyle Event gaan jullie zelf sieraden maken.

Eerst even na de shoptour nippen aan een glaasje witte wijn. Lekker lunchen in een gezellig restaurant met alle vriendinnen! Er kan volop gekletst en geroddeld worden over de leuke Vlaamse ober...

Sieraden zelf maken is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. En het bespaart de nodige kosten. Van een echte sieradenexpert leren jullie hoe je de mooiste halskettingen en juwelen kan maken. Speciale halfedelstenen, oude en etnische glaskralen vormen tezamen een schitterend sieraad.

In de prijs zit inbegrepen een vintage workshop die bestaat uit het customizen en personaliseren van uw juwelen. Met prentjes en plaatjes kun je de look-and-feel van uw sieraad helemaal aanpassen aan uw eigen smaak. Express your inner self!

Voor een meerprijs van € 20,- p.p. excl. BTW krijgt u een uitgebreide inleiding overde basis elementen van deze workshop, onder andere met een kleurenkaart om zo te bepalen welke sieraden het meest bij u passen. Het aanbod in kralen is heel groot: u kunt kiezen voor halfedelstenen, glaskralen, handgemaakte glaskralen, oude glaskralen, gewonde of geblazen kralen, ronde of platte kralen, gladde of facetgeslepen kralen, subtiele pastels of voor trendy kleurencombinaties.

Tijdschema:

11.00 Aanvang groepsuitje - Mode/Lifestyle wandeling
13.00 Pauze dagje uit - Gezellige lunchen in een gezellige restaurant
14.30 Afsluiting event - workshop sieraden maken

Inclusief:
  • Fashion & Shop rondleiding
  • Professionele gids
  • Gezellige lunch
  • Sieradenworkshop
  • Te boeken op het de door jullie gewenste dag!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor dit evenement in Antwerpen kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Tot slot:

Antwerpen Excursies heeft nog veel meer dag- en avondarrangementen in en rondom de stad voor u in petto! Ideaal voor een gezellig dagje uit met collega's, vrienden of familie in de mooiste havenstad van Vlaanderen! Cultureel, historisch, feestelijk en gezellig!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan