Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht in Antwerpen

Details over dit uitje

Bij Antwerpen Excursies hebben we speciaal voor u de gezelligste kroegen van de stad uitgezocht. Reserveer de kroegentocht en wandel met ons mee!

De horeca in Antwerpen is overal te vinden, maar soms is het wel even zoeken voordat u net die ene leuke kroeg heeft gevonden. Wilt u tijdens uw groepsuitje of vrijgezellenfeest een kroegentocht organiseren waar iedereen vrolijk van wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben een professionele gids voor u klaar staan die u de mooiste Antwerpse Cafés laat zien. In totaal bezoekt u vier kroegen. In iedere kroeg krijgt u een drankje aangeboden en terwijl u daarvan geniet, vertelt uw gids over de historie van de buurt, het café, de vaak markante eigenaren en de meest bijzondere gasten. U proeft uiteraard het echte Belgische bier!

Dus: in iedere kroeg een borrel of een biertje èn een mooi verhaal! En luister goed naar de verhalen van de gids, want aan het einde van de stadswandeling gaan we u overhoren!

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • 4 kroegstops met 4 drankjes uit de Vlaamse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan