Bedrijfsuitjes Antwerpen

Bent u op zoek naar gezellige activiteiten voor uw bedrijfsuitje of corporate event? Met de bedrijfsuitjes van Antwerpen Excursies combineert u in een handomdraai diverse gevarieerde activiteiten in en om het mooie centrum van Antwerpen. Arrangementen zoals Wie is de Rat of de spannende Sherlock Holmes City Game, maar we hebben nog veel meer feestelijke, culturele en culinaire bedrijfsuitjes voor u in petto. Antwerpen Excursies biedt allerlei dag- en avondarrangementen op de mooiste locaties van de stad, inclusief voortreffelijke lunches, diners, enthousiaste begeleiders en professionele gidsen. Wilt u meer details omtrent onze bedrijfsuitjes? Bespreek al uw vragen met onze medewerkers.

Stel al uw vragen aan Nicky!
Contact
Vleeswaren Workshop & Degustatie in Antwerpen
Jullie groepsuitje of bedrijfsuitje in Antwerpen smakelijk inleiden? Het gezelligste kookatelier van Antwerpen is de locatie voor een bijzondere workshop/degustatie. Als voorbereiding op een lekker diner is deze ‘vleeswaren degustatie’ zeker aan te raden. Wij leren jullie hoe je verrukkelijke worst, gerookte eendenborst of overheerlijke paté maakt. Uit Vlaanderen moet je altijd wat lekkers meenemen en wat is beter dan bijzondere vleeswaren recepten voor de stevige bite?
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Whiskey Proeverij in Antwerpen
Beleef de lekkerste proeverij in het centrum van Antwerpen en maak kennis met whiskey’s uit de hele wereld. Dit is een degustatie van Schotse en Ierse ‘blended’ en ‘single’ malts. Het verschil wordt tijdens deze proeverij glashelder, behalve natuurlijk als jullie vooraf al te diep in het glaasje hebben gekeken. Begin deze workshop dan ook na de lunch of als je geheel ‘nuchter ’bent!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Dessert Workshop in Antwerpen
Wil je leren hoe je een verrukkelijk dessert maakt en hoe je het allemaal feestelijk, hip en geheel volgens de laatste ‘etiquette’ presenteert? Het kookatelier van Antwerpen Excursies is hèt adres waar de lekkerste desserts op tafel verschijnen. Een bijzondere mousse met een blaadje laurier, een tiramisuutje, een ‘koffiemug cakeje’, de Vlaamse keuken zit bordenvol innovatieve dessertverrassingen. Tijdens deze workshop werk je op niveau en onder enthousiaste begeleiding.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Chocolade ‘Dessert en Truffel’ workshop in Antwerpen
Hoe gebruik je chocola eigenlijk in je desserts of hoe stel je en dessert samen van prachtige chocoladetruffels? Deze chocolade ‘dessert en truffel workshop’ van Antwerpen Excursies is misschien wel de hemel voor de echte chocoladeliefhebber. Klop aan de poort van het gezelligste kookatelier van Antwerpen en maak van jullie dagje Antwerpen een culinair feest! Het maken van een dessert wordt tot kunst verheven tijdens deze verrukkelijke workshop.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Workshop Karikatuur Tekenen in Antwerpen
Antwerpen Excursies biedt u iets heel leuks aan, namelijk de Workshop Strip Tekenen. Bekijk uw collega’s, vrienden of familie eens met andere ogen!
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Antwerpen
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Antwerpen Excursies in Antwerpen starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Tramrit door Antwerpen
Bij Antwerpen Excursies boek je de leukste tramrit door Antwerpen! Leuk om elk groepsuitje of bedrijfsuitje in Antwerpen te beginnen! In een authentieke trolleybus rij je langs de bekendste plekken en bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de rit wordt alles aan jullie uitgelegd aan de hand van audiofragmenten. Bovendien kan je onderweg gewoon even uitstappen om later de rit weer te voltooien.  
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Antwerpen
Antwerpen Excursies biedt u de Escape City Game aan in hartje Antwerpen waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Diner Game
Opzoek naar een leuk, spannend en fanatiek spel midden in het centrum van Antwerpen wat combineert is met een 3 gangen Diner. Dan ben je bij Antwerpen Excursies aan het juiste Adres. Met alle plezier organiseren wij dit groepsuitje voor jullie. De kolonisten van Catan kennen jullie misschien wel van het populair bordspel dat meestal aan de keukentafel gespeeld wordt. Wij hebben het spel omgetoverd tot een ‘Real Life’ City game dat in de buitenlucht van hartje Antwerpen gespeeld wordt. Bovendien geniet u van een 3 gangen diner tussen het spel door.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Lunch Game
Zin om het leukste en spannendste spel te spelen in de buitenlucht van het centrum van Antwerpen, dan bent u bij Antwerpen excursies op het goede adres. Bij ons reserveer je met elke grote of kleinere groep de Kolonisten van Catan in de buitenlucht! Het spel wordt gehouden in het centrum van Antwerpen, jullie zijn dus niet alleen bezig met het spel maar jullie zien ook nog een stuk van Antwerpen zelf. Jullie spelen niet aan een stuk door het spel maar wij organiseren dit spel inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants midden in het centrum van Antwerpen. Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van een beetje gezellige teambuilding, avontuur en ludieke spanning!
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Dinner Game in Antwerpen
De spannendste city game van dit moment is er voor jou! Tevens kunnen jullie tussendoor genieten van een overheerlijk diner in maar liefst drie verschillende restaurants. Dit is de Sherlock Holmes Dinner Game van Antwerpen Excursies
Vanaf 10 personen
5,0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Lunch Game in Antwerpen
Op zoek naar een bloedstollend groepsuitje of bedrijfsuitje? Waan je in de rol van detective met vrienden of collega’s. Deze virtuele city game van Antwerpen Excursies brengt spanning en sensatie.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
De Jongens Tegen De Meisjes quiz in Antwerpen
De titanenstrijd barst weer los bij Antwerpen Excursies. De aloude strijd tussen jongens en meisjes staat voor de deur en deze wordt beslist in de enige echte jongens tegen de meisjes quiz.
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet
Bubble Voetbal in Antwerpen
Bij Antwerpen Excursies kunt u nu uw eigen sportevenement organiseren, namelijk  Bubble Voetbal! Dit spel wordt binnen in een sportzaal gespeeld worden.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Escape Room in Antwerpen
Het meest uitdagende en spannende groepsuitje van Antwerpen Excursies! De Escape Room is een echte thriller, een waanzinnig avontuur  waarbij puzzels en raadsels moeten worden opgelost om te ontsnappen uit een afgesloten kamer.  Teambuilding is een noodzakelijk talent dat jullie moeten zien te ontwikkelen tijdens jullie zoektocht. Een prima manier ook om bijvoorbeeld jullie claustrofobische aanleg en stressbestendigheid eens goed te testen.
Vanaf 2 personen
1.5 uur
Favoriet
Koetstocht in Antwerpen
Wilt u de stad comfortabel en koninklijk bekijken met familie of vrienden? De Koetstocht van Antwerpen Excursies laat u alles comfortabel en volledig zien.
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
De Kolonisten van Antwerpen – Tablet City Game
U heeft zin in een groot avontuur in Antwerpen samen met vrienden, familie of collega's? Heeft u al eens gedacht aan een 'real-life City Game' afgeleid van het populaire bordspel 'Kolonisten van Catan'? Dit spel heeft zich inmiddels een weg gebaand naar de harten van tienduizenden en niet zonder reden. Verzamel zoveel mogelijk grondstoffen op diverse locaties in Antwerpen samen met uw teamleden en zorg ervoor dat u zoveel mogelijk overwinningspunten binnensleept tijdens deze aflevering van Kolonisten in Antwerpen..
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Walking Dinner in Antwerpen
Bourgondisch tafelen in drie restaurants en met een gids de stad verkennen, dat zijn de prettige ingrediënten van dit Walking Dinner van Antwerpen Excursies.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Antwerpen
In het Ranking The Stars Diner van Antwerpen Excursies gaat u lekker aan tafel en samenwerken in teams om uw vrienden of familie eens goed te onderzoeken op de meest ludieke geheimen. Verder gaat u ook genieten van een fantastisch 3-gangen diner.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Speurtocht Diner in Antwerpen
Antwerpen Excursies biedt u een geweldig Speurtocht Diner aan. Samen met onze begeleider gaat u alle hoeken van Antwerpen zien tijdens deze bijzondere tocht.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet