Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Antwerpen – Tablet City Game

Details over dit uitje

U heeft zin in een groot avontuur in Antwerpen samen met vrienden, familie of collega’s? Heeft u al eens gedacht aan een ‘real-life City Game’ afgeleid van het populaire bordspel ‘Kolonisten van Catan’?

Dit spel heeft zich inmiddels een weg gebaand naar de harten van tienduizenden en niet zonder reden. Verzamel zoveel mogelijk grondstoffen op diverse locaties in Antwerpen samen met uw teamleden en zorg ervoor dat u zoveel mogelijk overwinningspunten binnensleept tijdens deze aflevering van Kolonisten in Antwerpen..

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Antwerpen te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Op uw tablet ziet u precies waar er iets te halen valt. Grondstoffen kunt u ook verhandelen voor extra punten. Tussendoor moet u samen met uw teamleden ook nog wat leuke foto-opdrachten uitvoeren zodat wij precies zien op welke locaties u bent geweest.

Het is een City-Game waar teambuilding en creativiteit voorop staan, de ideale manier om Antwerpen echt te leren kennen en uw gezelschap origineel te vermaken. En het beste team gaat niet naar huis zonder een fantastische prijs natuurlijk!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Antwerpen Excursies uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan