Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch in Antwerpen

Details over dit uitje

Reserveer onze culinaire Speurtocht Brunch in Antwerpen, van Antwerpen Excursies. Een perfecte combinatie om de stad te leren kennen samen met heerlijke 3 gangen brunch!

Tijdens het voorgerecht heeft iedereen de tijd om even bij te kletsen om vervolges aan de slag te gaan met het spel!

Voordat u aan onze speurtocht gaat beginnen beginnen krijgt elk team (met maximaal acht personen) van onze spelbegeleider(s) een oude stadskaart en een vragenlijst. Maar er is maar één manier om de juiste antwoorden te krijgen, namelijk door heel goed om u heen te kijken, na te denken, te doen en te luisteren!

Na een uur lang in het centrum van Antwerpen te hebben gespeurd is het nu tijd voor het hoofdgerecht in het restaurant die u al eerder heeft uitgezocht. Het eerste gedeelte van de speurtocht zit er nu al op! Laat uw vragenlijst niet ergens rond slingeren, de concurrenten mogen uw antwoorden niet zien! Na het hoofdgerecht begint het tweede gedeelte van de speurtocht!

Tijdens dit laatste speur uurtje lost u samen met uw teamgenoten alle lastige vragen en opdrachten op, u kunt daarna gaan genieten van een heerlijk dessert. Na het dessert begint onze begeleider met de prijsuitreiking… Spannend! Wie o wie zou er toch gewonnen hebben?

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Vakkundige begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan