Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Lunch in Antwerpen

Details over dit uitje

Bij de Ranking the Stars Lunch van Antwerpen Excursies geniet u niet alleen van een culinair hoogstandje maar leert u alle ins en outs plus een serie van ludieke feitjes over uw collega's of vrienden zodat u ze op een hele andere manier leert kennen. Eten en gezellig samenzijn is dé ideale combinatie volgens ons!

Voordat u aan het spel begint wordt het gezelschap verdeeld in kleine teams en vervolgens gaat elk team proberen een zo goed mogelijke inschatting of ranking te maken. Wie heeft de meeste baantjes gehad in z'n leven? Wie drinkt er af en toe een borreltje teveel? Welke dame staat minstens een uur voor de spiegel? We zijn er haast wel zeker van dat er een paar verrassende geheimen op tafel, maar uiteraard krijgt u van ons de gelegenheid om uzelf te verdedigen!

In een leuk restaurant op bijvoorbeeld de Markt of de Groenplaats serveren we een heerlijke lunch met culinaire hoogstandjes die u af en toe even afleiden van alle commotie. Zoals bij het gelijknamige Tv-programma staat onze spelleider z'n mannetje (of vrouwtje). Hij of zij weet als geen ander op zeer spontane wijze vrienden of collega's uit te dagen om nu eens te zeggen wat ze echt denken.
Een paar dagen voor het spelprogramma vult u een vragenlijst in, als jullie eenmaal bij elkaar zijn gekomen, dan zijn alle ins- en outs bij ons bekend. Onze spelleider stelt afwisselend een meerkeuze of open vraag aan de deelnemende groepen. Het team dat jullie collega's of vrienden het beste kan inschatten gaat er met de Ranking The Stars hoofdprijs vandoor!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • 3 gangen lunch in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan