Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz Lunchspel in Antwerpen

Details over dit uitje

Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een bourgondisch restaurant in Antwerpen? Antwerpen Excursies organiseert de PubQuiz met een overheerlijke lunch speciaal voor uw gezelschap. Geniet van de leukste muziekfragmenten, vragen over bekende Vlaamse hits en tal van andere quizonderdelen zoals Vaderlandse geschiedenis, sport en andere onderwerpen. Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een bourgondisch geserveerde lunch. Uw groepsuitje of bedrijfsuitje op een andere manier beleven? De PubQuiz met Lunch doet het altijd goed!

Deze quiz wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster die in hoog tempo de leukste vragen op u afvuurt. Hoeveel 'exen' heeft Koen Wauters eigenlijk? Hoe oud zijn de kleinkinderen van Jean-Marie Pfaff? Noem 3 liedjes van Helmut Lotti? Noem maar op!

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd!

Onze Quizpresentator staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze PubQuiz zeer geschikt om uw groepsuitje in Antwerpen af te trappen!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quiz-presentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een leuke prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Lekkere lunch in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan