Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea – Koetstocht – Borrel in Antwerpen

Details over dit uitje

Tijdens het High Tea - Koetstocht - Borrel Arrangement van Antwerpen Excursies kunt u genieten samen met uw vriendinnen of collega's van onze High Tea, een koetstocht en een heerlijk wijntje.

Tijdens dit toffe arrangement kunt u lekker smikkelen van een luxe High Tea en tevens de mooiste plekjes ontdekken van Antwerpen. De middag sluiten jullie af in een typisch Antwerps café! Gezellig met de meiden (of mannen) onder elkaar!

13:00 - 14:45 High Tea

Vanaf een uur of 1 worden er lekker sandwiches, hartige hapjes, petit fourtjes en nog veel meer lekkers voorgeschoteld in een hippe locatie in het centrum van Antwerpen. Uiteraard onder het genot van diverse soorten thee. Dat wordt zeer zeker genieten!

15:00 - 16:00 Koetstocht

Tijdens deze koetstocht (u kunt kiezen uit een paardentram, huifkar of een char-à-banc) kunt u de oude restanten van het middeleeuws Antwerpen zien. De oude kerken, leuke pleintjes, de statige panden en alle andere monumenten vormen de perfecte achtergrond voor een bijzonder verhaal op de koets!

16:00 - 17:00 Borrel

U sluit de middag af in een gezellig en typisch Antwerps café op bijvoorbeeld de grote Markt of de Groenplaats of het Koningin Astrid plein. Uiteraard kunt u nog even na kletsen over de heerlijke High Tea of de leuke plekjes die u heeft ontdekt tijdens de koetstocht. Tijdens de borrel kunt u onbeperkt genieten van bier van de tap, fris, koffie, thee en huiswijn.

Inclusief:
  • Uitgebreide High Tea
  • Huur koets
  • Koetsier
  • Onbeperkt drankjes gedurende 1 uur (bier van de tap, huiswijn, fris, koffie en thee)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk evenement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan