Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Antwerpen

Details over dit uitje

Heeft u altijd al eens een moordzaak willen oplossen? Tijdens de Moordlunch neemt Antwerpen Excursies u mee naar een gezellig restaurant in het hartje Antwerpen, waar net iemand zeer bloederig om het leven is gekomen..

Onze acteur geeft u een rol met een script en bijpassende kledij om dit spannende spel van ondervraging, blufpoker en ontkenning extra glans te geven. Wordt u een toiletjuffrouw, dame van lichte zeden, een dame van stand, gangster of een gangster? Er is namelijk iemand binnen uw gezelschap die de moordenaar is….Maar wie o wie?

Onze rechercheur Woudstra (acteur) heeft zijn sporen verdiend in het ontmaskeren van lugubere criminelen en moordenaars. Tijdens dit geheimzinnige groepsuitje wordt u geholpen en bijgestaan hem Hij weet namelijk als geen ander wie liegt en wie de waarheid spreekt….

Het wordt absoluut genieten tijdens deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen in het altijd gezellige Antwerpen, waar de onderwereld hoognodig moet worden ontmaskerd! De winnaar van dit spel is diegene die de moordenaar ontmaskert!

Uw moordspel combineren met een fantastische rondvaart of een leuke stadswandeling? Bel met onze medewerkers, zij kunnen uw familie-uitje, vriendenreünie of vrijgezellenfeest nog leuker maken!

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan