Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch in Antwerpen

Details over dit uitje

U kunt nu deze mix van culinair genot en leuke opdrachten reserveren bij ons! De beste restaurants van Antwerpen Excursies hebben hun deuren opengezet voor onze Crazy Lunch.

Aarzel niet om deel te nemen aan dit dagarrangement als u zin heeft in een feestelijk en zeer gezellig bedrijfsfeest of uitstapje met familie of vrienden!

Zeer zeker kent u het spel Crazy 88 nog wel van tv, maar wij doen er nóg een schepje bovenop!

Beleef dit uitje nu met korting!

U gaat namelijk in drie etappes op stap in het centrum van Antwerpen. Vooraf verdeelt onze spelbegeleider uw gezelschap in teams of koppels en ieder team gaat de gekste opdrachten uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld deken aan: even aanbellen bij een wildvreemde, een kopje koffie drinken bij een onbekende of een gek dansje doen op de Meir, het is allemaal mogelijk.

Na elke opdrachtronde gaat u met het team naar telkens een ander restaurant in het centrum van Antwerpen voor een heerlijke culinaire hoogstandje. Al deze gekke opdrachten die u gaat uitvoeren moeten vastgelegd worden met uw videocamera! Zo hebben we in ieder geval bewijs hebben dat u deze proeve van bekwaamheid hebt doorstaan!

Heeft u nog meer vragen of wilt u meer weten over onze Crazy Lunch? Dat kan! Aarzel dan niet om te bellen met één van onze professionele medewerkers en bespreek uw uitje in de mooiste stad van Vlaanderen van A to Z! Zij zullen u de gewenste uitleg geven.

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Filmbestanden na afloop digitaal toegestuurd
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor dit event van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan