Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Tablet Lunch Game

Details over dit uitje

Zin om het leukste en spannendste spel te spelen in de buitenlucht van het centrum van Antwerpen, dan bent u bij Antwerpen excursies op het goede adres. Bij ons reserveer je met elke grote of kleinere groep de Kolonisten van Catan in de buitenlucht! Het spel wordt gehouden in het centrum van Antwerpen, jullie zijn dus niet alleen bezig met het spel maar jullie zien ook nog een stuk van Antwerpen zelf. Jullie spelen niet aan een stuk door het spel maar wij organiseren dit spel inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants midden in het centrum van Antwerpen. Het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van een beetje gezellige teambuilding, avontuur en ludieke spanning!

Het kan natuurlijk zijn dat jullie nog nooit van het borspel Koloniste van Catan hebben gehoord, Dan volgen hier de spelregels van onze versie; jullie groep wordt verdeeld in een aantal teams dit hangt af van de grootte van jullie groep. Natuurlijk kunnen jullie de groepen zelf maken of het over laten aan onze begeleider! Het doel van het spel is om zoveel mogelijk grondstoffen zien te krijgen, waarmee jullie gezamenlijk als team hiermee een kolonie kunnen opbouwen. Voor dat het spel begint krijgen jullie tablets, tijdens het spel gebruiken jullie de tablets om achter de locaties te komen waar iets te halen valt. Dit wordt via de tablet aan jullie doorgegeven. Natuurlijk kan je bonuspunten halen , dus zet je 100% in en wie weet krijgt jullie team de hoofdprijs tijdens de prijsuitreiking!

Tussen het spel door schuiven jullie ook nog eens aan in drie verschillende restaurants voor een culinaire verrassing! Tevens wordt aan de hand van een aantal foto-opdrachten het door jullie veroverde gebied in beeld gebracht. Het beste team wordt in het laatste restaurant feestelijk gehuldigd door onze begeleider en ontvangt onze felbegeerde Kolonisten van Catan hoofdprijs!

Programma-indicatie:

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht
12.00 -13.00 Kolonisten van Catan deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Kolonisten van Catan deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avontuurlijke groepsuitje van Antwerpen Excursies? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan