Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentour in Antwerpen

Details over dit uitje

Tijdens de Smartlappentour van Antwerpen Excursies leert u de Antwerpse cultuur goed kennen! Tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of als u zomaar op stap in Vlaanderen bent.

Dit evenement combineert namelijk een uitgebreide lunch met een gezellige stadswandeling in het centrum van Antwerpen en sluit af met oergezellige levensliederen in een typisch Antwerps café.

13.00 – 14.00 Lunch

U start deze middag met een lekkere lunch in een gezellig restaurant in het centrum. Ontdek de speciale lekkernijen en seizoensgebonden ingrediënten die deze stad u aabiedt. Vervolgens kunt u cultureel en muzikaal genieten van Antwerpen.

14.00 – 16.00 Rondleiding

Rond een uur of twee is het tijd om te starten met een gezellige wandeling door het oude centrum van Antwerpen. Onze gids (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring) kent de stad op z’n duimpje en vertelt u allerlei bijzondere wetenswaardigheden, laat u de mooiste plekjes zien en vertelt u anekdotes over de oudste en meest bezongen bezienswaardigheden van de stad.

Onze gids neemt u mee langs de mooiste panden, historische pleinen en de gezelligste kroegjes die nog rijkelijk aanwezig zijn. Het is mogelijk om halverwege te pauzeren in een typisch Antwerps kroegje.

16.30 – 17.30 Smartlappen zingen

Deze middag sluiten we af met een vrolijke noot! U gaat namelijk naar een gezellig café en u leert typische Vlaamse Smartlappen te zingen. Voordat u aan deze workshop begint overhandigen we u eerst een tekstboekje met alle songteksten van een aantal beroemde en beruchte levensliederen in Vlaanderen. Onze accordeonist zal u ondertussen enthousiast begeleiden tijdens dit afsluitende muzikale smartlappen uur

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • VVakkudnige begeleiding (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Antwerps café (op verzoek)
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan