Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunchspel in Antwerpen

Details over dit uitje

Tijdens het ludieke  Wie is de Rat lunchspel van Antwerpen Excursies komt u erachter wat voor fantastische stad Antwerpen is, gecombineerd met een heerlijke lunch.

De Wie is de Rat lunch van Antwerpen Excursies is een uitdagend spel door de stad, inclusief een heerlijke lunch in drie verschillende restaurants. Jullie spelen het spel in het hartje van Antwerpen. Jullie gaan de stijd aan tegen elkaar, in verschillende teams.

Tijdens het spel geniet u ook nog eens van een heerlijke lunch verdeeld over drie restaurant op drie verschillende gezellige locaties.

De verschillende spelronden zorgen voor een vermakelijk tafereel. Helemaal als de Rat door slimme trucjes de boel loopt te saboteren.

Het spelprogramma wordt gespeeld tijdens een aantal spelronden. Aan u de taak om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk punten in uw ‘bank’ terecht komt.

Spectaculair? Verrassend? De Rat kan zijn identiteit altijd goed geheim houden. De taak van deze oplichter is om uw winstmarges te laten verbleken. De uitdaging is om iedereen goed in de gaten te houden, want hij of zij laat altijd wel een steekje vallen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
  • Materiaal
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan