Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Zot van Vlaanderen Lunchspel in Antwerpen

Details over dit uitje

Test nu uw kennis over Antwerpen en beantwoord leuke vragen tijdens een heerlijke lunch. Dit is wat u kunt verwachten tijdens De Zot van Vlaanderen lunchspel van Antwerpen Excursies.

Dit spel is te vergelijken met het gelijknamige televisie programma met een goede dosis humor er doorheen.

In deze zotte quiz krijgt zult u versteld staan van de vragen die u in de schoot geworpen krijgt! Deze vragen zijn spannend en onthullend, maar zullen ook informatieve feiten bevatten over het welzijn van de Vlaamse artiesten, het intieme gedrag van de gemiddelde Vlaamse burger afgewisseld met energieke en vrolijke muzikale fragmenten. U kunt op alle vragen een antwoord krijgen door simpelweg alle rondes van deze quiz te spelen.

We hebben diverse petjes, sjaaltjes en andere attributen voor u in de aanbieding waarmee u zich helemaal klaar kunt maken voor strijd. Ondertussen geniet u van een heerlijke Antwerpense 3-gangen lunch. En als klap op de vuurpijl ontvangt het winnende team van ons de enige echte 'De Zot van Vlaanderen’ Award!

Dit uitje is ook los te boeken als De Zot van Vlaanderen quiz, zonder diner er bij. Dit biedt u de kans om het uitje creatief in te plannen bij uw dag in Antwerpen.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Award voor het winnende team
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpense Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan