Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Antwerpen

Details over dit uitje

Tijdens de Broodjeslunch - Steptocht - Proeverij van Antwerpen Excursies geniet u van een heerlijke lunch, een sportieve steptocht en een proeverij naar keuze.

Wilt u genieten van van de gezellige sfeer in de binnenstad? Reserveer dan dit aantrekkelijke evenement van Antwerpen Excursies voor een heerlijke middag in de leukste stad van België en schuif aan tafel in een prima Antwerps restaurant waar wij u een lekkere lunch voor u serveren.

13.00 - 14.00 Broodjeslunch

Rond een uur of 1 's middags begint dit dagarrangement met een lekkere Vlaamse broodjeslunch. U wordt welkom geheten in één van de gezellige, authentieke lunchrooms in het centrum van Antwerpen. Onder het genot van bijvoorbeeld een lekker soepje of een stukje quiche met rijk belegde broodjes kletst u even bij met uw gezelschap voordat u aan de sportieve steptocht begint.

14.00 - 16.00 Steptocht

Om een uur of twee leert u binnen enkele minuten onze sportieve steps te rijden. Langzaam ziet u het hele centrum aan u voorbij komen en onze gids vertelt u ondertussen fraaie anekdotes over de monumenten waar u langs rijdt. Laat u niet afleiden door al het moois wat deze Diamantstad te bieden heeft!

16.00 - 17.30 Proeverij naar keuze

Voor de liefhebbers met echte smaak kunt u kiezen uit diverse proeverijen die wij voor u organiseren. Er is genoeg keuze voor een heerlijke proeverij, wat dacht u van een wijnproeverij, een bierproeverij, een Whisky of likeurproeverij?

Antwerpen Excursies heeft een breed scala van arrangementen dus aarzel niet uw (te gekke) ideeën met ons te delen. Wij proeven van alles dus laat uw fantasie maar werken! Toch maar die lekkere bonbonproeverij of die speciale Slagroomtaart Gooien Workshop? U mag het zeggen..

Inclusief:
  • Broodjeslunch naar keuze
  • Steps
  • Pauze in typisch Antwerps café
  • Vakkkundige gids (échte Antwerpenaar met jarenlange ervaring)
  • Proeverij naar keuze in hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Meerprijs:

Bierproeverij € 5,00 p.p. excl. BTW
Wijnproeverij € 10,00 p.p. excl. BTW

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan