Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Workshop Coyote Ugly in Antwerpen

Details over dit uitje

Willen jullie leren dansen als een echte Coyote? Bij Antwerpen Excursies weten we elke verlegen meid om te scholen tot sexy Wild West vamp, inclusief de danspasjes en ‘the attitude’. Wij nemen jullie mee naar het Wilde Westen van Amerika, waar de cowboys tijdens het achteroverslaan van een fles whisky geëntertaind willen worden met line dancing en een uitnodigende glimlach. Het mooie van deze workshop is wel dat er geen enkele cowboy aanwezig is.

Country line dancing is zo makkelijk nog niet, zeker niet als je die cowboyhoed iets te ver over je ogen hebt zitten. Jullie instructrice doet er echter alles aan om zelfs de grootste amateur om te toveren in een ervaren ‘coyote ugly girl’. Iedereen die de film heeft gezien weet wat dat betekent, iedereen die de film niet gezien heeft komt voor een verrassing te staan!

Lekker ‘Line Dancen’ met je vriendinnen? De workshop Coyote Ugly is misschien wel de beste remedie om bijvoorbeeld jullie vrijgezellenuitje in Antwerpen lekker melig te maken. Veel plezier! Trek je beste laarzen aan en houd goed afstand!

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Cowgirl hoeden
  • Een drankje per deelnemer
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!
  • Uiteraard ook te combineren tijdens een dames vrijgezellenfeest!

Maak jullie groepsuitje of vrijgezellenfeest in Antwerpen compleet met lunch of diner

Zoek je een supergezellig lunch- of dineradres in hartje Antwerpen, een beetje in de buurt van deze workshoplocatie? Bespreek je plannen met onze medewerkers! Wij hebben verschillende heerlijke eetgelegenheden in ons assortiment, waaronder de tapasboot op het water!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan