Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

The Wedding Planner & Cocktail Workshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Onze Wedding Planner game vindt plaats in het centrum van Antwerpen. Na dit spel kunt u ook nog eens aan de slag met het creëren van heerlijke cocktails tijdens de cocktail workshop van Antwerpen Excursies.

14.00 – 16.00 The Wedding Planner

Het verliefde stel heeft een keuze gemaakt! Zij gaan trouwen. Alleen is er één klein dingetje vergeten. Namelijk het boeken van een ceremoniemeester. Het is dus jullie taak om deze bruiloft een spetterende dag te laten worden.

Dit virtuele stadsspel wordt gespeeld in teamverband in hartje Antwerpen. De speciale app op onze tablets zal ervoor zorgen dat jullie deze bruiloft tot een goed eind kunnen brengen.

Het doel is om met je eigen team zo veel mogelijk punten te scoren door benodigdheden voor de bruiloft te kopen en zaken te regelen. De belangrijkste zaken zijn natuurlijk de trouwjurk en de trouwringen. Deze zijn van groot belang voor de bruiloft! Deze spullen moeten op tijd afgeleverd worden op de feestlocatie of bij het stadhuis en de tijd raakt snel op!

Onze virtuele karakters maken het er echter niet makkelijker op. Wat dacht u van de fotograaf maar vooral de gemene exen die als enige doel hebben het saboteren van deze heuglijke dag voor het verliefde stel. Genoeg problemen dus en jullie moeten dit oplossen!

16.00 – 18.00 Cocktail workshop

Na afloop van onze Wedding Planner game gaan jullie onder begeleiding van onze professionele cocktailshaker aan de slag met het samenstellen van de meest heerlijke cocktails. Na de masterclass van onze cocktailshaker gaat u zelf aan de slag! Natuurlijk zou het zonde zijn als jij de enige bent die jou cocktail proeft dus delen mag! Iedereen kan dan genieten van uw heerlijke creatie!

Wie is een geboren cocktailshaker?

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • The Wedding Planner Game met alle benodigdheden
  • Een prijs voor het winnende team
  • Cocktailworkshop
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan