Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Flirten in Antwerpen

Details over dit uitje

Details over dit uitje

Ken jij de geheimen van succesvol flirten al? Ga aan de slag met datingcoach en flirtexpert van Antwerpen Excursies in de Workshop Flirten.

Door spannende opdrachten, leuke verhalen en een hilarisch eindspel ben je na deze workshop een ware meester-flirt. In de kroeg, de supermarkt of op het werk.

Leer spelenderwijs jouw vrienden tijdens deze workshop nog beter kennen. Lach je samen suf om voorbeelden hoe er vooral niet geflirt moet worden en ga aan de slag met competitieve en grappige opdrachten om dat wat je geleerd hebt meteen toe te passen. De geheimen die je meekrijgt zullen bijdragen aan jouw ontwikkeling tot ware meester-flirt.

Niet langer hoef jij je druk te maken over hoe je hem of haar aanspreekt. Voorbij zijn standaard openingszinnen en doorzichtige smoesjes. Je leert flirtsignalen herkennen, begrijpen en op een juiste manier te gebruiken.

Of je het flirten nu in de kroeg gebruikt om die leuke man of vrouw te voor je te winnen, om te netwerken met je zakenrelaties of voor een leuke korting op je nieuwe auto.

Jij zult ontdekken waar jouw eigen flirtkracht ligt en hoe je deze op een effectieve manier kunt inzetten.

Natuurlijk zetten we de vrijgezel deze dag speciaal in het zonnetje. Als ‘soon-to-be-married’ zal de vrijgezel het goede voorbeeld moeten geven, het is hem of haar immers gelukt om iemand aan de haak te slaan.

Tijdens een eindspel zal de vrijgezel zijn of haar beste beentje voor moeten zetten, wat ongetwijfeld zal leiden tot hilarische momenten.

Inclusief:
  • Welkomstdrankje
  • Begeleiding door een datingcoach en flirtexpert
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan