Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rum Proeverij in Antwerpen

Details over dit uitje

Lekker een weekendje Antwerpen aan het doen met vrienden of collega’s en zijn jullie op zoek naar een gezellig uitje? Treed binnen in onze gezellige en trendy ingerichte proeverij aan de altijd bruisende Meir in Antwerpen. Met onze exotische rumvarianten nemen we jullie in gedachte mee naar de drukke bars van Havana waar deze drank vandaag de dag nog steeds rijkelijk stroomt. Maar er zijn meer regio’s in de wereld waar rum wordt geproduceerd. Na deze speciale rumdegustatie worden jullie ‘instant’ liefhebbers en ontdek je je nieuwe favoriete drankje!

Rum wordt onder meer gebruikt in diverse wereldberoemde cocktails met klinkende namen als Daiquiri, Mojito, Mai Tai of Cuba Libre. Onze ‘rum tasting’ begint met een historische inleiding in de wonderelijke wereld van de rum waarna vervolgens wordt uitgelegd welke distillatietechnieken allemaal nodig zijn. Na afloop van deze rumproeverij weet je termen als ‘molasses’, ‘demerera’ en ‘solera’ goed te plaatsen.
Deze rum tasting is de ideale gelegenheid om met een groep vrienden iets bijzonders te beleven in Antwerpen. Ben je een liefhebber van rum en exotische cocktails, dan is dit gewoon een aanrader! Santé!!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Degustatie van Rum afkomstig uit diverse regio’s
  • Uitleg over het distillatieproces en bereidingswijze
  • Gezellig en trendy ingericht proeflokaal aan de Meir
  • Te boeken op elke gewenste dag!

Maak jullie groepsuitje in Antwerpen compleet met lunch of diner

Zoek je een supergezellig lunch- of dineradres in hartje Antwerpen, een beetje in de buurt van deze workshoplocatie? Bespreek je plannen met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze proeverij van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan