Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Boogschieten bij Antwerpen

Details over dit uitje

Welkom bij de Workshop Boogschieten van Antwerpen Excursies in Antwerpen, waar we iedereen leren om professioneel om te gaan met een hand- of kruisboog! Deze workshop is uiteraard geschikt voor elk bedrijfevent dat wat extra’s nodig heeft, een origineel en sportief uitje voor een vereniging of een leuk alternatief voor een dagje uit voor de hele familie. Na deze sportieve workshop bent u geheel voorbereid om als een echte Robin Hood een doel tot op een centimeter nauwkeurig te raken.

Veiligheid staat tijdens deze workshop voorop, en dus leren we u eerst welke schiethouding u moet aannemen en op wie u vooral niet moet richten. Meestal wordt de boog vastgehouden met de hand tegenovergesteld aan het dominante oog. Mensen met een rechts dominant oog houden hun boog in hun linkerhand. Na een uitgebreide inleiding door onze ervaren begeleider, gaat u zelf met oefenpijlen aan de gang en begint een individuele competitie.

Al snel volgt de spannende finale waar in teams tegen elkaar wordt gespeeld om punten. Na de teamcompetitie nemen we een leuke groepsfoto om het hele gezelschap Robin Hoods in ’t zonnetje te zetten en om deze originele workshop feestelijk te herdenken.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding door booginstructeurs
  • Individuele competitie en groepscompetitie
  • Veiligheidsinstructie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op: prijs is exclusief zaalhuur.

De workshops van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u deze workshop combineren met een lekkere lunch, gezellige rondleiding of sportief spelprogramma? Bij ons is alles mogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan