Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokerworkshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Leer tijdens de Pokerworkshop van Antwerpen Excursies van professionals hoe u uw tegenspelers vakkundig om de tuin leidt in dit populaire kaartspel.

Hoe maak je nu een bluf? Heb ik een pokerface? Onze instructeurs weten het antwoord.

U wordt ontvangen op een gezellige locatie in Antwerpen en u neemt gelijk plaats aan de pokertafel. Dit kaartspel heeft inmiddels een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het is de meest vermakelijke manier om echt je vrienden te leren kennen tijdens dit strategisch spel.

Onze enthousiaste en doorgeleerde pokerprofessionals heten u van harte welkom. In snel tempo leert u het jargon kennen, en weet u de amateurs van de echte profs te onderscheiden. Natuurlijk wordt uw gezelschap tijdens de pokeravond geleerd om te gaan met verschillende tactieken en strategieën die dit boeiende spel zo leuk maken.

Zodra u alles een beetje onder de knie hebt, wordt uw kennis op de proef gesteld door deelname aan een onderling toernooi. Bluf, overrule en win! De regels worden u bijgebracht, de pokerface zult u echter zelf moeten ontwikkelen… succes!

De pokerworkshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden!

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Gebruik van pokertafel en attributen
  • Speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan