Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Mondharmonica in Antwerpen

Details over dit uitje
Workshop Mondharmonica in Antwerpen

Mondharmonica leren spelen in anderhalf uur tijd? Dat lijkt u een onmogelijke opdracht? We garanderen je dat het kan! En dat allemaal op een prettige manier! Bij Antwerpen Excursies leer je het in anderhalf uur. Iedere deelnemer krijgt na de workshop zijn eigen instrument mee! Zo kunnen jullie na afloop nog even verder oefenen.

Niemand hoeft noten te kunnen lezen of eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

We behandelen de techniek en leren al snel gezamenlijk de blues en een improvisatie blues schema. Daarna leren we gezamenlijk bekende liedjes te spelen. De verbazing waarmee het allemaal zo snel mogelijk is, werkt bij veel mensen op de lachspieren. Uiteraard zit de harmonica bij de prijs inbegrepen en krijgt u deze mee naar huis! Dit wordt een dag om nooit te vergeten! Op een speelse manier leer jij een nieuw instrument te bespelen bij Antwerpen Excursies.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Mondharmonica voor mee naar huis
  • Locatie in het centrum van Antwerpen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Daarnaast is dit uitje te boeken met verschillende culinaire uitjes, waaronder de walking dinner tour.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan