Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Beatboxen in Antwerpen

Details over dit uitje

Opzwepende vocale percussie, ritmische keelklanken in combinatie met opmerkelijke improvisatie, het is verbazingwekkend wat je met je eigen stem kunt doen. Tijdens de workshop Beatboxen van Antwerpen Excursies leer je alles wat met beatboxen te maken heeft van een professional die al jaren optreedt voor een groot publiek.

Beatboxen is meer dan een drummachine, want niet alleen moet je je ademhaling goed onder controle houden, je moet ook de overgangen naar andere klanken vooruitplannen. Er komt dus veel meer bij kijken dan je denkt. Met beatboxen kun je verschillende geluiden nabootsen, zoals drumgeluiden, robotgeluiden en blaasinstrumenten. Het is de kunst om hiermee mooie ritmes en beats te maken.

Tijdens deze workshop leren we jullie de basistechnieken van beatboxen. Jullie leren hoe je zelf ritmes en geluiden kunt maken. Daarnaast wordt in groepsverband een beat gemaakt.

Inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
  • Locatie in het centrum Antwerpen

Maak jullie groepsuitje in Antwerpen compleet met lunch of diner

Zoek je een
supergezellig lunch- of dineradres in hartje Antwerpen, een beetje in de buurt van deze workshoplocatie? Bespreek je plannen met onze medewerkers!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunnen jullie natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits je bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere
gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan