Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pokeravond met diner en pokerworkshop in Antwerpen

Details over dit uitje

Brood en spelen, een succesformule waar ook de de Romeinen al bekend mee waren. Antwerpen Excursies presenteert u daarom de Pokeravond met diner, begeleid door een professional.

Ga de strijd aan met uw vrienden of collega’s en vecht en bluf uzelf naar de overwinning. Als de strijd is gestreden staat er een heerlijk diner in een uitstekend Antwerps restaurant voor u klaar!

17.00 – 20.00 Pokerworkshop

U begint deze pokeravond van Antwerpen Excursies begint met een gezellige workshop Pokeren, waarbijj u de fijne kneepjes van dit spel van A tot Z worden uitgelegd. Vergeet uw zonnebril niet, trek uw beste pak aan en neem plaats aan de pokertafel. Uw avondje in Antwerpen begint in stijl!

Onze professionele pokerinstructeur laat geen detail onbesproken. U maakt kennis met alle in’s en out’s van het pokeren en leert het bijbehorende jargon, van Add-on tot aan de Winner’s Circle. Tevens wordt u geleerd om te gaan met verschillende tactieken en strategieën.

Als u zich de kneepjes van het vak eigen heeft gemaakt, wordt uw kennis op de proef gesteld met een onderling toernooi. Bluf en win! De regels kent u immers, de pokerface zult u echter zelf moeten ontwikkelen… Succes!

20.00 – 22.00 Diner

Na de cursus nodigen wij u uit voor een uitgebreid 3-gangen Diner, in een door ons speciaal geselecteerd restaurant.

Let op!

Maximaal 10 personen per tafel.

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Gebruik van pokertafel en attributen
  • Speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig drankarrangement:

Voor maar € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u al gebruik maken van ons speciale drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier hoeft u niet steeds een drankje af te rekenen en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze Antwerpse Excursie kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan