Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Strip Tekenen in Antwerpen

Details over dit uitje

Antwerpen Excursies biedt u iets heel leuks aan, namelijk de Workshop Strip Tekenen. Bekijk uw collega’s, vrienden of familie eens met andere ogen!

Voordat u aan de slag gaat met uw kunstwerk wordt u eerst feilloos uitgelegd hoe u een goed stripfiguur maakt. Daarna gaat u aan de slag om een leuk verhaal te bedenken rondom uw figuur.

Heeft u altijd wel eens een striptekening willen maken maar u had geen idee hoe u dit moest aanpakken? Dan is deze workshop geschikt voor u!

Er wordt gestart met een korte uitleg van onze striptekenaar in een toplocatie in het centrum van Antwerpen. Na deze uitleg kunt u niet wachten om uw eigen striptekening te maken.

Wie speelt de hoofdrol in uw eigen stripverhaal? Is het een actie held of een dier? Alles is mogelijk in uw eigen striptekening!

Inclusief:
  • Locatie in het centrum van Antwerpen
  • Vakkundige begeleider
  • Materialen en benodigdheden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Antwerpen Excursies kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan