Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit

Bier Proeverij / Degustatie in Antwerpen

Details over dit uitje

België staat natuurlijk bekent om haar heerlijke bieren. De Bier proeverij / degustatie van Antwerpen Excursies zorgt er voor dat u straks de lekkerste bieren van elkaar weet te onderscheiden!

Deze proeverij / degustatie is een prima alternatief voor een leuke pauze tijdens uw vrijgezellenfeestje of een uitje in het weekend.

De Bier proeverij /degustatie wordt gepresenteerd door onze expert, eentje die veel weet over de geschiedenis van diverse bierbrouwerijen in heel Antwerpen en de merken die zij met groot succes op de markt hebben gezet.

Deze initiatieven en de grote populariteit van de lokale bieren wordt tijdens deze proeverij uitgebreid besproken.

Hoe komt het dat dit bier zo lekker smaakt en hoe worden deze biertjes gebrouwen? Dit en meer komt u te weten tijdens deze heerlijke bier degustatie van Antwerpen Excursies!

Proef de diverse ingrediënten van het Antwerpse gerstenat en laat u verrassen!

Inclusief:
  • Enthousiaste presentatie en uitleg
  • Proeverij / degustatie diverse bieren
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Antwerpen heeft verschillende proeverijen beschikbaar. Informeer bij ons medewerkers naar de mogelijkheden in tijdsduur en prijs.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan