Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Antwerpen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Lipdub in Antwerpen

Details over dit uitje

Zin in een gezellig familie-uitje of bedrijfsuitje? Dan is de workshop Lipdub van Antwerpen Excursies iets voor u: maak een hippe videoclip met uw groep, met vrienden en vriendinnen, collega's of de sportvereniging! Kies een speciale song of hit uit en we maken er samen een schitterende videoclip van.

Een Lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. Zo komen afwisselend en in verschillende ´shots´ de zangers en zangeressen in beeld en lijkt het alsof ze zelf het liedje zingen. Onder de bezielende begeleiding van echte Lipdub professionals leggen we in korte tijd een complete videoclip vast. Helemaal naar uw wens!

Natuurlijk bepalen we samen vooraf hoe de videoclip er ongeveer moet uitzien. Na afloop zet Antwerpen Excursies de regie aan het werk om de muziek en de opgenomen beelden perfect te synchroniseren.

Achteraf zult u een link toegestuurd krijgen waarop u de Lipdub kunt terugvinden.

Beleef de leukste Lipdub workshop van Antwerpen en maak van uw uitje een echte belevenis!

Inclusief:
  • Locatie hartje Antwerpen
  • Professionele begeleider
  • Lipdub wordt achteraf toegestuurd via een link
  • Gegarandeerde teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop van Antwerpen Excursies kunt u natuurlijk ook geheel zelf bepalen, mits u bereid bent voor het minimale aantal personen te betalen dat op deze pagina staat aangegeven.

Antwerpen Excursies organiseert elk arrangement op maat! Wilt u de volgorde van deze specifieke excursie veranderen, een onderdeel los boeken of een andere tijdsschema aanhouden? Bij ons is alles mogelijk!

Bekijk ook onze tientallen andere gezellige arrangementen en uitjes in Antwerpen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan